連登呢個地方都痴撚線 充斥社會垃圾

1816 回覆
13199 Like 581 Dislike
洗乜走 本身就係上黎9UP幾句 去到現實生活就無左件事
睇到佢地激到扎扎跳仲好笑
不嬲架啦。。第一日上連登呀你,總之D人好鍾意唔岩聽就吠,同黑警差唔多
支持你開新登 但你記得要乖乖做曬功課先
走你老母
以後啲道德撚見一個屌一個
揸緊中指
其實係少數人係度帶風向
睇下呢度啲道德撚幾恐怖
喺連登開一個「連登真係痴撚線既地方」
竟然係有壓倒性既正評
反映啲人冇自制能力 好似畜生咁囉
網上9up下姐
心智未成熟咪當真囉

如果我有朋友真係失業我會同情佢囉
on9又係呢句 你地有冇第句?
我冇事wor 就係鍾意咁樣
你又啱
所以唔去見啲新移民就得
有冇人同我一樣都覺得香港人係數一數二口臭嘅民族
咁你做完未姐?
係得班傻閪先日BLOCK夜BLOCK
唔識享受哥種 單純的嘴臭極緻的享受不如上FB TG算啦
我就一個人都無BLOCK
最閉係香港社會風氣 香港人都受連登影響,班友成日話港女雞前雞後,拎「港女」當粗口咁用,論冇品口臭來講連登仔=港男 真係世界第一,自己踩自己地方人真係冇得輸 話埋自己老母女友 第日為人父母生埋隻雞/佢地所謂既「港女」 仲要覺得好撚型咁,戇鳩當有趣,正一死港男黎
兩登文化
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞