連登呢個地方都痴撚線 充斥社會垃圾

1816 回覆
13199 Like 581 Dislike
上連登勿認真
食屎啦你女權雞
first time?
你係咪唔需要言論自由?
reddit有reddiquette
4chan匿名真係玩膠多
但係有一次見到個台灣人post巴哈link,就有新加坡人問係乜嘢,點解咁toxic
結論:亞洲人上網個個都係咁
出面真係好痴線 一日幾十個post 恥笑啲空姐 真係好撚癲
上年航空業大罷工 比兒登仔當神拜
到比人炒左 又話人地係g
唔記得晒拿?
dllm
唔好再將個角色模糊先啦
有人?邊啲人呀?
你小學就學人輟學都激到你老豆老母扎扎跳啦 回頭是岸啦
我代表特區政府及十四億中國同胞支持你
上連登勿認真 連登仔一向思想奇怪
讲得好
當好多人話上連登勿認真
我以為連登係新高登
其實係新3男2女
你唔係連登仔
我仲好記得當時有個空姐手足開post 一齊罷工
成班垃圾當時仲喺度感謝手足 唔會再叫你地飛雞
當時不知幾團結
我自己當時仲要有兩三個空姐家長

依家件事淡咗成班垃圾即刻過橋抽板
即刻叫返人哋飛雞 笑人失業

我仲好記得當時有個空姐手足開post 一齊罷工班神父擋喺示威者面前保護佢哋
成班垃圾當時仲喺度感謝手足 唔會再叫你地飛雞耶撚
當時不知幾團結
我自己當時仲要有兩三個空姐家長基督徒朋友

依家件事淡咗成班垃圾即刻過橋抽板
即刻叫返人哋飛雞耶撚 笑人失業

我係社會頂流家住2億豪宅都覺得2000萬樓點撚樣住呀?
小朋友 你交緊幾多稅?

利伸:交緊既稅夠買十層2000萬樓
民粹trump trump,但實際反中最緊要係肥仔奧同彭斯
其實唔洗再討論
個結論就係你嘅道德標準同畜生冇咩分別

而你又唔覺得有咩問題喎 咁咪啱啱好囉
是但啦 你係要咁講既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞