連登呢個地方都痴撚線 充斥社會垃圾

1816 回覆
13199 Like 581 Dislike
我明呀
好奇原來咁多人未block佢
道德倫理一係講義務,一係講功利,一係講規範
不如你講下,咩道德要求會容許周圍話人係雞?

你話同friend玩,根本就兩回事嚟
同friend之間可以做啲咩、講啲咩,係你哋大家agree咗
而家連登嘅情況,咪就係好多人唔認可你嘅行為囉
真心唔好上咁多連登
去到現實對人對事 所有價值觀都扭曲哂
開口埋口廢老臭雞 係女就問幾錢Q
最慘有班連登仔覺得呢d先係真理
飛雞
根本有一班直情小朋友嚟
連嘢都未做過
上年大罷工
佢哋出力出到俾國家點埋名
捉CEO祭旗
雖然五毛PR帶風向
但連登充斥一班反社會亦係事實
唯一係呢個POST正評數比負皮超10倍呢點仲可以證明班垃圾只係少數
連登無可否認有一班無拖拍,無女人睇上眼的男性,成日當女人喺雞。
好賤
樓主話哂全部連登仔咪又係一竹篙打一船人
第一日上網咩
就算佢地之前無罷工都唔係雞/鴨!
好心連燈仔就唔好咁葡萄啦!自己得唔到就話人係雞
收皮啦道德撚
連登不嬲就係一個比人鳩嗡放負嘅地方 係抗爭令有第二個用途 但唔代表佢嘅本質已經改變
睇連登又何必認真?係人都知連登仔不嬲鳩嗡 唔通我話屌你老母真係屌你老母牙?話你係雞真係當你係雞?
再者 雞係咪真係侮辱先?我就唔覺做雞有問題喎
出錢賣服務其實同番office 嘅打工仔一撚樣 只不過你係坐喺度比腦細點你做野ot 都10點 雞就係賣性服務 唔好同我講咩個閪淨係可以比同你結婚生仔嗰個屌咁耶撚 賣性服務都乜咁唔道德呀
屌你老母大家你情我願有咩問題你 知唔知咩叫身體自主丫而家係咩我逼你比我屌先 係就叫強姦啦戇鳩
唔該收皮先啦道德撚 你覺得有問題係因為你本身對雞呢樣野就戴左有色眼鏡呀戇鳩
關民主咩事
叫左飛雞咁撚多年
一時三刻好難改
連登d道德撚正義撚真係麻9煩
比正評嗰啲就係PR黎
點解香港可以由以前講既欺凌變到執台灣口水尾講霸凌
唔好咁嬲 好多五毛分化打手
點樣以遍概全法?
我無講過全部都係假膠post。
亦有好多認真post可以睇。
我係講緊個道德風氣一直都係咁。
問題係,上得尼,見到啲有道德問題既post,自己就應該做好心態調整。

Ok,如果你話點解要你去就個討論區,而唔係班錯既人改話。咁我希望你有能力去改變成個討論區既風氣

個人認為社會大部份人都係 個人遷就個社會。
話人係PR仲可以令自己立於不敗之地
直接無視所有駁唔到嘅理據
都係果句:上得連登,好心唔好咁認真
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞