連登呢個地方都痴撚線 充斥社會垃圾

1816 回覆
13199 Like 581 Dislike
同埋....可唔可以唔好再打工仔互鬥?
A職業又話B職業唔值錢,B職業又話C職業唔值錢。屌,可唔可以大家都值錢?
光復唔到香港
至少都要光復建登
清 有啲見識
果陣咩時勢而家又咩時勢呀
做人唔撚識長進嘅
果陣夠人人食麥記日日搭鐵日日睇tvb啦
係咪而家做同一樣野又冇問題呀
樓主唔好上心

我一直都覺得連登係一個充滿正能量嘅地方
你見到原來香港咁細,都可以有咁多弱智生存到
就會覺得自己差極都有譜,人生充滿希望
咁依個討論區本質有冇問題? 係咪可以係私隱保障下聽乜做乜都得?用本質黎合理化左成件事好似唔係好啱?
你都痴能線
你咁講法 咁你同D狗有咩分別
你講到咁勁,你唔當街指住啲空姐大聲屌佢做雞?
又要上又要屌, 收皮啦我屌你老母

呢度不嬲係咁 點解要人就你?
你咪唔好上囉 on9

仆街港女做雞啦
祝樓主呢類護主犬出街俾差佬打死
全部都唔抵可憐
厚德村村民全面進場
文盲學人講邏輯係嘅,你老母連做雞訓喺度賺錢冇問題呢啲嘢教畀你,你都照單全收,你嘅智力弱到咩哋步就唔洗多講啦我屋企隻狗啱啱又中出咗你老母啦,好快多個細佬畀你慢慢教佢做雞冇問題㗎啦,等多幾個月啦
我根本唔覺得空姐係雞 反而見到你地啲人渣就真係指撚住你個頭罵社會垃圾啦
笑撚死 上連登咁認真
呢度真係一次失望過一次
嗱,正常玩法應該係去返果個post,抄晒d話支持嘅uid,然後再同依家對比下。如果有match嘅咪拎出嚟binc囉
咁你要咁冇腦都吹你唔脹嘅 你喜歡啦
叫啲人試下用fb/ig周圍po周圍講返同一樣嘅嘢啊,聲都唔敢出啦
上面重有人為咗班空姐嘈緊

唔講以為佢條女黎 呢班現實肯定好狗公
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞