連登呢個地方都痴撚線 充斥社會垃圾

1816 回覆
13199 Like 581 Dislike
根本無道德本身就係高登/連登特色黎,所以先會受咁多人歡迎,俾著出面d forum神早ban左你九世
將自己獨有文化毀滅,搞到同出面d普通forum無分別,最終受害既只會係連囝
收皮啦P牌仔扮老屎忽
唔緊 最緊要我係你老豆
你唔好再叫你呢家個老豆做老豆啦
得閒黎國金82樓搵我
比幾蚊零用錢你洗
btw真係唔好嬲 上連登唔好太認真
準備屌下你條未開發嘅女
改個名扮黃想識女咋?
呢啲見唔少啦
你老母岩岩先俾我隻狗屌完,你快d落樓下買避孕藥俾你老母食
你開發左你條女未
如果仲未開發快啲飛左佢
遲啲我驚你幫我養仔
又話自己冇講空姐壞話
又係度咁落力狙擊個post
對號入座又要入來吠
文化只係藉口
2008年夠我係中國人阿hi
宜家邊個會講呢句野
最早腦魔同賭撚果期只係玩膠
一定冇宜家咁口臭
大陸仔,認自己老豆,笑咗 00後大陸仔收皮啦 ,上連登咁耐,冇見過人認自己係老豆 好柒
是但啦 你啱

望下個正負評數
再望下一人之力哩四個字
一睇就知樓主真係好一人之力
處女係難d開發,邊似得你老母俾狗屌
人地數學唔好唔知一點解
我難姐
你執我口水尾緊係唔難
我狙擊你條鳩頭咋
盲既去驗眼
我理閪你個POST講乜鳩啦
我叫你收皮咪撚扮主流
連登唔撚係你條鳩頭拎黎批判
非黑即白
樓主不如整返個左登啦,比你地呢班覺得好正義嘅人入去自己打飛機討論啦,呢個垃圾連登唔啱你哋班好有正義嘅人玩,係你哋破壞咗我哋原本有嘅特色,而家仲屌返轉頭話有班社會垃圾搞事,笑死人咩,呢度不嬲垃圾啦,係你哋接受唔到炸唔鐘意啊咪quit咗去囉,起返個新叫左登,加油樓主我支持你
係啦係啦 想負評個啲只係沉默既大多數
慢慢幻想啦
大陸仔 早d訓啦,你聽日仲要番學 我依邊美國時間,可以同你慢慢玩
支持
欺凌就欺凌啦 霸你老母凌咩
一樣
係上年6月先要上
連登根本係失敗者圍爐取暖聖地
真係天真 好心就行一轉高登返嚟再諗吓啦 根本高登連登就係咁樣既文化 中學生新會員其實要知道你地係連登先係異類 班友一定連rubbish ptgf嘢都唔知 無依單嘢又點會有你地成日講既全部女人都係雞依句嘢
開個POST扮正義之師呃個幾千正評係度扮主流
屌鳩佢又代表話緊空姐係雞
左膠永遠都係非黑即白
只有左右
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞