連登呢個地方都痴撚線 充斥社會垃圾

1816 回覆
13199 Like 581 Dislike
又一件虛偽撚
你都幾好笑 你又知我有話人係雞?
我琴晚已經講尊重呢樣野,唔信你自己碌上去睇
睇得出佢地的確好自豪
理解唔到呢個post啲人咁憎連登仔又係要上連登屌人
唔中意香討你哋會唔會入去屌下
真係幾得意
典型垃圾思想
非黑即白
唔講仆街冷血野=口德撚
得啦
你無話過人係雞
但係捍衛啲連登仔鍾意無啦啦人生攻擊
係又話人係雞唔係又話人係雞嘅文化
成萬9幾正皮屌呢樣野
就係新移民
咁你答我你係唔係漁民鄉民啲後代未
又係你地屌人做雞又要拎貞節牌坊,又成日話女人係雞。真係咁撚有道德既就一早出左黎幫女人平反啦,宜家俾人踢爆因為係手足有貢獻就即刻光環上身唔屌得,突然道德上身,唔係虛偽唔係偽善咁係咩,連人地空姐出過咩力都要人提先醒起,人地同你都恥與為伍啦
其實冇倒退過。連登不嬲係咁。
只係運動初期有人想利用社會底層,充滿怨氣個班嚟推個運動。依家退潮啦,冇利用價值,可以清算啦。
文革初期,運動淨靠班「紅五類」青年,唔係好推得郁。江青後尾諗到借力「黑五類」青年。「黑五類」人又多,本來又係地底泥,依家比人捧上天喎,梗係死心塌地,幫江青爆到燃燒全國。到咗尾聲,唔需要佢 D ,就出動解放軍對付佢地囉。
2014 雨傘係左膠大愛主塲,唔係好推得郁,所以 2019 咪借力一班本來唔認同嘅人。依家退潮,唔會再比面你架啦。
人又有,鬼又有,PR又有,黑警又有,左膠又有

毋忘初衷
方得始終
推以正視聽

空姐當日出左唔少力,而家就一句飛雞落地,好好玩呀?
你呢個有道理
咁霸連登做抗爭大台嗰個原來唔係傻佬黎
你都識講本身啦
以前高登屌5p字就屌 而家連登屌返人轉頭
以前高登見到人叫清又屌 而家個個都用清

根本好多野都唔同左 仲成日以前以前咁同藍絲廢老有咩分別
下。樓主想用軟性群體壓力滅人聲播
我幾時有咁做?
現實係怕有後果
網上先係心果句
我block係我自己一個人唔睇
依家樓主係想迫人唔比講

完全唔係果回事
新會員? 由高登到連登一向都係咁
咁你入警隊未?
真係 如果淨係講立場唔講普世價值 不如做藍屍算啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞