連登呢個地方都痴撚線 充斥社會垃圾

1816 回覆
13199 Like 581 Dislike
咁連登咪留返比D道德高地人上囉,我返高登算
呢度5個 笑空姐post正評可以幾千個
高登文化喺連登一啲都唔受歡迎
- 屌交友文化 (失敗)
- 屌人用5P字 (失敗中失敗)
- 屌港女 (失敗)
- 高登潮文 (無幾多個識)
- 高登改歌 (少注目嘅作品,未超越到高登)
- 高登自創用詞 (無乜人識)

連登仔完全無資格話高登係舊登
舊你老母咩
抄到人風格
融入唔到嗰套文化
根本係完全唔同嘅討論區
只能話太多新會然
如果上左十幾年果d
一定覺得飛雞係搞下笑 不嬲都係咁叫
好心咪撚咁認真
以為呢度係抗爭道德高地咩屌你老母
其實係咪對事唔對人嘅表現
空姐出嚟抗爭嗰陣就係手足
冇事冇幹做返空姐嗰陣就變返雞

利申:我尊重空姐
因為大多數班人 係mk 港女 係高登都未上過
只係ig story 同 耳中聽過人講高登點點點
明明上年仲手足前手足後
今年又變番飛雞
CLS連登仔
毒撚同仇女永遠係等號
呢個現象同樣係2CH同PTT出現
班友永遠唔識改變自己
只係去仇呢樣果樣,垃圾
我食過個堆空姐大部份都唔係雞,唔好老屈
依家班 mk 港女 要打返卡 post ig story 食前線絲唔得閒上
無人撐場

算啦 支持連仔改名做5p論壇
又一條人生輸家
九成女仔隻手都未掂過
俾5個你睇 就真係得5個走去做雞咩
返大陸啦大陸喱
有冇link睇睇
同林鄭句 得一百萬人出黎 另外個六百萬人係藍絲 無分別 笑撚死
所以唔係5個係全部?
所以可以一律叫飛雞?
呢個係你邏輯?
其實起一起班話空姐係雞班人底, 大概會知咩事
但呢D post同留言都上到過千正評, 我諗點都冇咁撚多個五毛掛?
五毛PR風向狗係存在, 但純粹仆街既都唔會少得去邊

仲有, 話連登不嬲係雞雞聲, 唔好認真既, 我屌哂你地老母
根本話女人係雞呢種風氣比人由頭屌到落尾, 只係有班社會垃圾貪得意掛係嘴邊日日講
不嬲係咁就冇問題, 香港不嬲冇民主, 咁不如算鳩數啦好冇?
當年呢張相風魔一時
咁撚毒唔怪得要仇女
我個post有話其仔100%全部唔係?
我講緊證實唔倒全部人就唔好一口叫曬做雞
用下腦諗野好難?
笑撚死人
起碼有一半都做雞,比例咁高 好難唔俾人叫飛雞
岩,咩都係雞鳩痕自己去叫喇,日日係到性幻想啲空姐,人地有儲蓄既話唔做一排有幾閑,擔心自己份工好過喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞