連登呢個地方都痴撚線 充斥社會垃圾

1816 回覆
13199 Like 581 Dislike
連登就係多垃圾小學雞
已封鎖會員 髙橋ひかる

連登仔個個咁英明神武,又難怪睇唔起班空姐
買樓又係,把口話反共,自撚己就先行“維穩”,乖乖做十幾廿年年狗買層樓,係咪精神分裂

比我揀去外國住狗竇都唔會係香港買樓
真 隔離個男友自殺post又係泯滅人性
finally someone knows what hes doing
食春袋啦你父權鴨。睇黎你老豆係雞蟲你老母真係做雞先生到你條無腦failure 出黎 豬到人地野都無講就衝出黎柒定先
都係嗰句啦,試下搵一個工作職業係連登仔營會踩既?
班人自以為好笑踩人份工既時候,自己重打緊份萬頭既牛工
d波台狗真係好撚仆街的社會垃圾
有冇諗過入面班人唔止冇笑空姐而且係反共?
你同啲笑尻空係係雞過橋抽板嘅垃圾有咩分別?
心智唔成熟 與人何尤
ip都唔洗check
唔犯法囉
就正如你專登搭𨋢放屁、打乞嗤唔揞口對住人、喺街對住陌生人淫笑、去餐廳食飯專登倒啲嘢食落地再叫人換畀你,呢啲都唔犯法㗎
然後叫佢地唔好咁講野啦
佢地話你痴鳩線fine
等緊呢班人一出街開口得罪人比人打
無,死毒撚唔好行過嚟話自己手足唔該
有時世界就係咁現實

你咪其中一隻囉
班垃圾有幾可搭飛機

出trip 都唔知有冇機會
上連登 勿認真
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞