連登呢個地方都痴撚線 充斥社會垃圾

1816 回覆
13199 Like 581 Dislike
真,樓豬呢d真係虛偽撚黎
又係企係道德高地係到審視人.

係到鬧連登仔點無品,話人雞雞雞

但係自己係po到鬧曬d連登仔,開曬地圖炮
其實樓豬做緊嘅野又同連登仔話人雞有咩大分別?
五十步笑百步
以前高登班友係粗口多但大多數人思想都好正常。 所以先會笑5p大大師兄班人。

如果話高登仔不嬲都係青山既話我絕對唔同意。
我覺得兩登有一個好重要嘅文化, 就係完全無自我審查, 由一D好學術嘅嘢到一D好無人性嘅說話, 大家都可以自由咁去講, 當然好多所謂無人性嘅嘢大部份都係9up同玩膠

依家唔係要你接受依D無人性嘅嘢, 但你自己要識得接受到, 的確係有依班人處在係兩登, 同埋專重返依個文化,

你接受唔到可以上其他forum, 而唔係想去做正義L去改變佢囉

是但啦
無話笑緊相中人
只係呢張相可以參考返連登仔平均質素姐
你認為「大多數人思想都好正常」
只係因為呢啲思想喺你容納範圍入面
相對其他外界人一樣係好唔正常
如果唔係以前唔會驚比人知自己係高登仔
當然我唔否認宜家係比以前更痴線
但以前都絕對唔係所謂正常
上討論區就係咁先好睇, 唔係上黎做咩?
要有教育意義? 不如上堂睇書
要有人性? 拎返個面具行出街咪會變左有人性

以下先係兩登討論區既基本準則
1. 睇人仆街
2. 互屌批鬥
3. 起底
啲連登仔個個都係咁on9 除左樓主
一堆新血入到黎仲想驅逐兩登古有文化
屌你老味依句真係最撚岩聽
有時我真係唔明
有啲人成日問:你喺現實會唔會xxx?
咁你宜家又xxx?

喂啊哥 你要現實咪翻現實問囉
呢度喺連登 你問我真名有幾錢身家我又要答?

討論區唔係咁用係點用先
呢度唔啱你 你咪轉場
宜家掉翻轉你走去屌個場
咁樣都唔係笑相中人
我po張港女平胸相係咪可以學佢講返港女平均質素
更加可以自己整個forum 好似baby discuss 。
連登都係因為不滿高登先整出來
唔知點解佢地唔中意又賴死唔走要人為佢地改變
樓豬宜家頭頂好大個光環啊
無錯 呢d先係民主 呢度好多人都好自以爲是 以為自己係正義
係, 所以先有上連(高)登勿認真
唔係要求你變成佢地咁無"道德", 你接受唔到咪睇完就算, 一笑置之, 而唔係講到要改革連登咁囉
如果要立版規, 有版主check住晒, 條線要點set先? 點保證唔會變成hkdiscuss咁?
我覺得佢地想迫走呢班人就真
樓豬根本就係非黑即白思想

係到大開地圖炮
大陸喱個地方都痴撚線 充斥社會垃圾
得罪個句
唔尊重文化之餘仲想驅逐
其實諗諗下同支那個套根本一鳩樣
我老母自細就教我
當你用手指住人地,其實另外三隻手指向自己指緊

希望樓豬真係自己問心,係開po屌連登仔之前
你自己係咪真係平時真係咁道德,咁高尚

討論區嘅定義,以我所知,並非只係可以有一方面嘅聲音
而你見到一d人留言同你意見唔同,已經叫人:玩單機啦!
似乎你唔係好明白討論區嘅意義
同埋你呢種行為同支那共產黨有咩分別?有唔同聲音就叫人玩單機? 你係可以代表所有人?

學賣韭菜的女孩話齋,你唔鍾意嘅,唔代表其它人唔鍾意
你唔鍾意嘅節日,你自己可以唔過,但係你唔可以阻止其他人過節
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞