連登呢個地方都痴撚線 充斥社會垃圾

1816 回覆
13199 Like 581 Dislike
喂喂喂,頭先又扮聖人依家就賤種前雜種後你睇吓你幾肉酸,反轉豬肚就係屎,童年缺乏母愛係唔多唔少會仇視女人嘅,何況你都冇機會玩女人,最多都係玩屋企隻狗,都抵可憐嘅,可惜最大嘅矛盾係你老豆玩女人而有你,依家你屌返自己啊媽轉頭,家門慘劇啊⋯⋯
戇鳩仔都好多,又block一件
輸左死全家都三千正皮啦
認真上兒登真係弱鳩智
兒登唔係道德論壇唔屌你老母
幾千人篤晒灰?
連登新移民真係搞壞哂個風氣
過主啦 要講人性番bbk hkdiscuss啦
唔代表你可以侮辱人喎
而家根本就係同路西法效應講嘅一樣
成個連登就係一個情境
將自己去識別化 啲人匿名冇後果
將一個人去人性化 當做object which is 雞
集體網絡欺凌 "連登仔"呢個字只係用於推諉個人之責任
再群體情緒化 幾個人愈講愈起哄 唔接受人地批評
呢度不嬲都多失敗者
好肉酸 影衰香港男人
講公道話就係道德撚?
係愛國撐侵小粉美,任何反侵都一定係左膠五毛pr
你浪費咗國家一個新戶口
咪撚on9啦,飛雞一定係高登年代已經講緊
屌你老母你縮返入去你老母個閪到啦
樓主新會然?
exact7ly
好多人仲諗住喺連登搵到正常人

btw...分析師
社會正常現象嚟
唔記名就係會有人咁講野
只限於網上世界
真心接受唔到唔好上
屌乜撚

利申從來無話過邊個係雞
陰公,睇你已經開始語無倫次畀人撚到傻鳩咗,開始真係覺得自己老母係雞,每個人嘅老豆都一定有叫過你老母
上年啲CDROM同新會員溝淡左浸連登ON9味
依家少返啲人又ON9返
即係咁,D狗話你係曱甴,你唔會嬲㗎嘛,因為你唔係呀嗎
你唔係雞嘅話根本就唔使理,除非你係啦
利:知道極少部份空姐有做雞,但相信大部份嘅空姐都係專業嘅👍👍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞