原來Hotel icon根本睇唔起我地香港人去消費

1001 回覆
5212 Like 135 Dislike
如心都有1、2間上左前十、所以睇下就算啦
我住過覺得普通/中上既5星水平,個海景又側要睇埋d 19天台
服務就不過不失,唔明佢點去到咁高排名
Ywca旗下嗰啲其實都可以 同ymca取態相反的
講緊扮係附近偷聽你既客
典型既貼錢買難受
都唔撚明依家做酒店係咁呻做本地客難頂
又差別待遇人咩心態
冇遊客冇香港人黎幫襯就收皮 工都冇啦

泊車仔同個經理處理手法都好有問題
依家唔係要蛋糕係啖氣吞唔落
經理冷處理
咁我一定會直接再寫信去酒店集團投訴
唔係話要搞到泊車仔冇左份工先安樂
但至少都要有合理交代 當事人既代歉
樓主 白色巴打幫你串緊上面嗰個人
香港酒店新四寶
Hotel icon排四季前面
好真 宜家無人買都會串客
點撚樣排第四呀柒頭?求鳩其數晒十隻手指都唔到佢啦
咁賤個職員
幾難得睇完咁大段嘢都唔知噏乜鳩
佢地唔係分咁簡單
拎架車搞到咁
可能玩野
未見過佢泊林寶泊到咁
所以見到上面個個話叫人去幫襯真係笑左、都唔知有無住過
比我真係爆房住都頂唔順、間房細過百佳
同埋鬼唔知酒店全藍咩、但有其他選擇先得架
就係因為封關無野做唯有去staycation玩下relax下
推 等樓主放片評評理
利申 貨van佬
如心同佢都上到頭十
四星當五星?
留名睇樓主R到咩返黎
直接send俾ceo最有用
前15有3間如心
如心銅鑼灣,薈賢居同埋荃灣如心
你話唔係比錢刷都無人信啦
依家諗返好明顯係有心

其實有無人知其他車會泊去邊
正常應該有個室內停車場?
一定有分啦,上次渣架錢7去佢泊到無雷公禁遠,凍到番入去坐低等佢
賭你唔夠膽開個客名
以經得個自動波牌
仲要做錯野仲想開個客名同車牌
係咪想比人炒
咁都可以嬲到瞓唔著...
又係過分咗啲 咁對客都有 餐廳後尾送嘅蛋糕係咪好細件好yap嗰啲嚟 如果係嘅話我真係會再嬲 啲唔係話貪咩但會覺得你hea 9我囉
好似好多人都賴過野
有次平日就泊門口叫我行去攞車但,佢扭到鎖左我堂肽
除非佢所有劃位都少於7米乘3.5米,否則我諗酒店都可以斟情處理嘅 (i.e. 斟情用落貨泊位畀樓主泊幾個鐘),當然,呢個情況一定要塞樓主架車落basement,地面冇可能劃呢個size嘅位,畀人見到有架van泊落5x2.5度係死硬

另外,就算係屌樓主,都唔應該係泊車仔嚟屌,起碼搵個經理級嘅嚟解釋返個情況

但一個炒散嘅泊車仔,識唔識因為地契問題而屌個客,我覺得機會真係不大
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞