原來Hotel icon根本睇唔起我地香港人去消費

1001 回覆
5212 Like 135 Dislike
點解唔得?人地自己同同事講野 屌同事老母都仲得 關你撚事咩
是但你 反正兩邊我都唔太信
所以你咪係用車價嚟分囉。做乜啫
你係咪傻撚左呀, 5星級酒店呀, 點會咁撚樣係客面前講
同國泰經理一樣
唔係入佢條數無所謂
不過就炒六千人
呢d post 都4000 正評
關「香港人」咩事啫
人地歧視貨Van仔,唔係歧視香港人喎
我得1A牌,你叫我泊貨van?我屌你呀!
係出面睇到個post話而家無人可憐空姐空少關唔關佢哋成日上網屌客事
航空業以外最危就係酒店業,仲咁串柒柒
呢單野樓主會搞到自己唔開心幾日呢
咬住人唔放搞到比人咬返轉頭

係呀,你覺得岩既野唔怕大聲講你冇做錯到,爭取到底
而加咪搞到有一半人屌7你,更加唔開心囉
小氣鬼
重要開埋page 屌客, 到時執7曬真係抵屌死
https://instagram.com/hotelbeggar?igshid=1f4ea4u7okpj

大家記得上去睇下呢個page, 班酒店仆街好撚鐘意屌客
收皮啦hotelbeggar
話鳩人乞客
人地開post關你撚事咩
咁中意幫酒店護航
返去瞓啦 學人出story抽水
講緊你呀 再出story囉咁叻
900幾先講
係因為車型 Sedan/ Wagon/ Hatchback/ SUV/ MPV/ Coupe/ Spyder/ GT
唔係一個小城市既政府入面一個部門既分類
事實上你點出牌點分類,都冇乜人會當某d車種係van
有一日玩電子道路收費,好多私家車都要2號牌先出到市區,你會唔會指住架4門sedan做貨van
垃圾page係咪唔識字

事後個經理 Kelvin ma馬建業 仲好誇張咁作左個大話,話果個泊車職員個老婆啱啱係醫院生左個bb要訓氧氣箱,之後佢又自打嘴巴話呢個係借口黎

作埋啲咁樣嘅大話個經理都有問題啦下嘛?開名有咩問題呀?
但唔見你呢個case同奶支有咩關係
係歧視貨Van啫
有冇人一陣拎架拖頭/ 5噸半入去泊? 搏下大霧拎返個蛋糕都好
兩個職員自己私下講 樓主行過聽到 你有冇睇原文
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞