原來Hotel icon根本睇唔起我地香港人去消費

1001 回覆
5212 Like 135 Dislike
咁又點
2號牌 =/= 貨van
唔好要人同一樣野講幾次
真係全職港豬嚟
過你老母份咩
我淨係知你間酒店員工最中意做埋啲損人不利己既事
經理仔當左自己係老細?你連dept最大粒都未上到啦
開會受完氣呀?
食開屎 m底 鍾意俾人羞辱?
唔做本土客?
垃圾自助餐,邊到值700幾蚊?又冇蠔,甜品又少,蛋糕得2款,去過一次覺得4,500個啲仲好食
屌你啦, 係自己個page 就話9 樓主玻璃心, 依家上到黎見個個屌就唔敢講? 點解唔開得名呀,唔見得人咪用number 囉
乖乖 欣賞你
老實講,我覺得唔洗sorry... 由樓主用個咁嘅標題出呢個post開始,佢唯一能力範圍內做到嘅嘢已經做完
因為你已經習慣當自然
香港而家train出嚟嘅酒店業者係咁L樣?乜L嘢叫俾得卡片你就係尊重你?咁好L多地產保險agent都好尊重我
講緊拍片呀
咩撚野叫投訴就叫西客
我話拍片果啲係西客呀屌你老母
如果酒店話唔比van仔
而通常揸van仔都係香港客
咁都算係貼題喎
小朋友, 樓主係同老父慶祝大壽, 一有唔開心就乜撚嘢都拍片放上網公審咩DLLM, 搞到咁乞人憎到時成家人都會留下陰影
https://instagram.com/hotelbeggar?igshid=1f4ea4u7okpj

有個西人開左個page 公審d 客, 大家有時間記得上去report , 開個撚樣就係樓上個水原咩9 子
LIGHT GOODS VEHICLE
你同運輸署講
內心強大係一件事
尊重羞辱係另一件事
韓信被人羞辱件事流傳左千幾年啊Ching
所以如果我在場見到啲經理都好聲好氣,個客仲唔撚放口
我一定幫個經理屌7個客,有啲撚樣見人返緊工唔還得手就恰鳩人

希望多啲人會咁做,唔好助長西客
如果樓主真係咁諗,咁佢真係有啲文革嗰種「亂扣帽子」......
屌你老母 拍住片投訴唔撚得呀
拍片就叫閪客
廢事等陣你呢啲賤種閪Staff又話人哋片面之詞不足信呀
唔想俾人拍當初就唔好閪聲閪氣啦
你老母返工接客都收錢準客拍片啦
講緊你偷換概念
你講乜撚野哦傻仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞