原來Hotel icon根本睇唔起我地香港人去消費

1001 回覆
5212 Like 135 Dislike
一開始睇睇下以為係假膠
呢d真係唔怕煲大去
Hong Kong First
Make Hong Kong Great Again
4星酒店大罵個客已經唔岩啦
泊車問題梗係泊車職員解決
唔係請佢返黎生bb?
上連登講佢地唔驚嫁,tripadvisor Google Map 小紅書大眾點評幫到你
依家咩年代?
成餐飯千鬆蚊洗唔洗著埋老世,女就戴埋嫁妝呀?
大把人有錢人著得勁hea,但食萬幾蚊餐飯,開枝酒都幾千蚊

仲有做得服務業,麻煩禮貌少少,如果個條友係預著個有錢閪客既人,佢工都可以唔洗返
人哋會唔會得1號牌
樓主又唔係啲俾錢覺得自己做大爺個種人
佢都係講道理姐
無論人去邊食飯食咩都好都應該要受職員尊重
我又睇唔出啲職員有歉意
上面有個自稱自己係員工串柒柒添
酒店送個蛋糕仔又當自己做咗好多 平息到件事
講真人哋生日諗住成家人開開心心去食飯
未食都已經一肚氣
四星級?
呢啲質素三星級都唔值
啱啊 其實有冇諗過人哋唔係講大話?
點解你可以咁肯定話人哋作個大話出嚟🤭
泊車個位有冇做錯真係唔知
去開酒店都知唔係間間都比泊貨van
講真人哋真心同你SA冧都唔定🥱
好多時啲服務性行業真係慘 同你解釋 道歉你又覺得人哋講大話 唔通真係要跪喺度同你講對唔住咩
網站有無寫先
依加無預早同個客講
個經理同泊車職員一齊玩個客
你都可以講到四星酒店岩
試下走肉朋友?
你比得起唉講
走肉都幾撚正
老豆老母又可以食得健康
佢滷味都入味又似樣
素得冇素食嘅假味
碗湯仲好撚正
捕獲野生Hotel icon泊車仔
你bb個氧氣箱點
我唔知佢啦,我果下第一次見呆左就真

Btw, 佢門口泊D車貴極有限啦,去得咪又係食自助餐

金鐘果幾間酒店食飯就精彩囉,門口D車,車展咁款
至少打開黃藍地圖唔好畀我見到係藍

地產商都可以揀誠哥旗下嘅
俾人屌一次就話老婆生仔
咁佢老婆應該一年365日都生一次仔
岩啊
做得服務業就預左要serve人
俾得起錢入黎食就係客
理撚得佢著乜揸乜車
on9 係香港人先咁撚中意白鵨眼
幫人泊架法拉利就以為係架車係自己
講真呢啲泊車仔/飲食炒散根本唔怕炒
以前過時過節叫佢哋返工串過馬撚
係今年疫情態度先好咗
支持樓主
下次揸架密斗比佢地泊
有冇貨van位可以泊,唔係泊車嗰個人話到事嘅,等陣條友自己醒得滯,撈埋落私家車位一齊泊,非指定泊位泊車(*非停車等候)保險未必包晒,揩花仲大鑊,呢啲肯定係經理做架喇
睇晒啲comment 返轉頭再睇樓主件事
諗諗下會唔會係誤會左 或者反應過度

利申 食花生 唔洗理我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞