原來Hotel icon根本睇唔起我地香港人去消費

1001 回覆
5212 Like 135 Dislike
Valet都係前線呀
可能索得太多TG搞到個仔出世就要瞓氧氣箱
喂大佬呀,我得私家車牌,你叫我泊架貨van?梗係唔可以俾人見到啦!

個牌唔得咪直接講
硬係要大話cum大話
咪就係 你唔撚講 我點撚知泊唔泊到van 咩

一嚟就撻句 我哋依度唔泊貨van 㗎喎
做開有關酒店既freelance 或者炒散例如deco都知閪con係香港酒店界最撚閪我指d經理,部份員工都好好人,因為佢地就係俾經理指住屌既炒散
利申唔係閪con員工但返工去見過個串柒柒經理當住成百人面前屌鳩d散炒,明明佢冇做錯啲咩
依家係個職員態度差,唔識好聲好氣解釋返背後原因,令到樓主覺得間酒店係純粹睇唔起佢揸貨van
你spin去睇地契jm9
喂 出嚟解釋吓嗰位好好嘅經理點解要借氧氣箱過橋先啦
咒鳩同事個仔都叫對同事好
定係我怪錯咗你個仔真係要瞓氧氣箱呀
唔好偷換概念 邊有人揸5.5當腳車

而家就係解釋唔清楚 先有依啲誤會
咁其他經理呢?
問題係你地其他"同事"做臭曬間酒店個朵呀嘛
1個黑警好人剩低3萬個都係好人啦
因為班Staff覺得保險問題唔俾泊就可以攞正牌閪鳩你囉
Hotel Icon前線黃啲定係香港公安前線黃啲
我點知點解 借氧箱 都唔知係咪真 我又唔係現場 我又唔係佢
齊上齊落啊嘛啲公司最撚叻架啦
閪con個名真係臭到
Cls係講都唔係當面講啦
唔喺現場就唔好講乜一個做錯另一個幫手補鑊啦
到時柒撚到原來氧氣箱係假嘅就唔好啦
對同事好
冇PR對客閪嗰吓死呢
仲諗住BOOK呢間同老婆食餐生日飯
既然拍車都咁臭串
而家不了
用下個腦啦連登仔咁易俾人帶風向就係因為你地呢班人淨係睇一面之詞
我識個酒店經理老鼠咩
我相信一定係態度問題 比人感覺得自己唔受尊重
直接講自己無2號牌 點會唔理解
樓主咪自己泊 有乜所謂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞