原來Hotel icon根本睇唔起我地香港人去消費

1001 回覆
5212 Like 135 Dislike
咁正常啦 呢樣野全世界都係咁
唔係問題黎
我講得唔夠清楚,我係指有D酒店嘅餐廳唔比著牛仔褲。
前排去過間餐廳,同我講唔準著短褲,我即刻過幾條街間U記買條長褲。之後入到去坐低,見到有2枱鬼佬著緊背心短褲 但近年鬆左都係嘅。
算啦,香港冇服務業,只有受氣業,貼錢買難受
Formal Attire 唔俾著牛仔褲係正常

最高級個D 連非黑鞋都唔俾著

係白鴿眼架喇個D 地方 去得個D都係名流 面子最緊要
D個情況一路都係咁。鬼佬係香港真係多D優待
香港酒店點狗法?我好少住香港嘅酒店,去食嘢多D,一般服務態度都唔錯bor
係咪部車大部
泊車仔驚自己唔識泊
所以咁樣講
其實都唔明,以前叫做遊客緊要過本地客,優待佢地就梗。但依家去親酒店消費都9成本地香港人+本地鬼嫁呢,都仲要咁
果然做鬼=上等人
人哋無骨氣在先就代表自己都可以無骨氣?兩樣嚟㗎喎
再講樓主去藍店已經衰左先﹐重要谷住道氣咁食餐飯﹐食埋人哋蛋糕﹐重要繼續谷到瞓唔着
你藍店都仲去仲好意思話人
人地手足離 特登入去藍店做趕客都唔啱?
有撚用咩 黎黎去去咪又係酒店門口同停車場 咁計既話做車房咪仲威 至少可以揸架車行出街話試車
當樓主提到自己揸歐洲Van 時,代表咗佢睇唔起亞洲(日本、韓國)Van。
人地一開波咪講左唔泊得囉,不過態度唔好姐
食自助餐去迪士尼啦
佢哋服務態度都好好乜車都泊
棍波自動波完全冇問題
我都覺得正常來講係唔會俾人屌嘅
正常都係係揀啲西客黎閪啦😂
你有幾可見人地酒店門口擺架貨van係度,唔會講明唔得,但佢地唔會咁做
你夾硬擺,佢地一係自己食俾老細屌,一係就拒絕你,樓主根本就冇得輸,完全係攻擊人地唔可以出聲既弱點
呢間閪野都唔係第一年搞staycation
Push
泊車仔講得出
會唔會係公司落咗order ?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞