原來Hotel icon根本睇唔起我地香港人去消費

1001 回覆
5212 Like 135 Dislike
D酒店仲要成日post d客既相
話玩完唔清潔間房
以前唔係staycation之前
我未見過半島同hotel icon會擺d客出黎
之後罵人西客
係依家多香港人去住先會咁
事後個經理 Kelvin ma馬建業 仲好誇張咁作左個大話,話果個泊車職員個老婆啱啱係醫院生左個bb要訓氧氣箱,之後佢又自打嘴巴話呢個係借口黎

為咗甩身 詛咒同事/自己下一代好毒
咁浪費?
拎錢罰賤人?
拎去黃店好過啦
其實香港要咁多酒店做乜春
自己人都唔夠住
幫推 推上報 連登班小編記者做野啦
sor我1999,太嬲睇錯野,so sorry
呢間上年發生嘅時已知藍到仆街
認真buffet從來只會食港香,洲際,半島同港麗
我覺得港麗同洲際係最好食
不過洲際翻新緊,無得食住
sor我1999,太嬲睇錯野,so sorry
其實好多酒店真係唔泊得van 係法例問題
個職員態度可能有問題 但睇完你內文由頭到尾無人講過睇唔起你喎lol
又唔係因為你揸非名牌車所以唔泊
你屌還屌唔好咁誤導先啦 唔知你做咩起哂鋼
樓主買部波子返去屌7佢啦
根本呢個係間酒店既潛規矩
話唔定係經理/大粒野吩附下面啲人咁做
我會揀啲冇被定為藍嘅囉
總之藍就幾平幾好都唔會諗

逸東就可以食buffet或逸東軒,住就唔會點期待
我明啊,有時唔係嬲,係谷撚住道氣,條撚屌又無出黎道歉又遊花園咁,俾你都炆
要問個泊車職員巴打
不過果個位咁近紅隧應該會有位係勁大塵
推到hotel icon道歉
有邊間唔係藍、全部owner都係地產商
我就盡量無咁藍、例如垃圾信和就一定唔去
洲際都好食 不如直接食屎
polyu附屬酒店都唔識?
當年同老婆日本返黎住jx,著住成身u記去check in,隻手戴住彩虹圈(值成百個)放後邊,我未行埋前枱,已經聽到條友話:u記人黎啦行到埋去,條友一句:有咩幫到你!語氣差到仆街,先生都冇句講多兩句態度仲差,我一放隻手上枱,見到我隻錶態度180度改變,先生前先生後,仲送我上電梯我老婆第一反應:洗唔洗咁狗啊,狗眼看人低講真你班酒店狗,同黑警犬一樣,係你自己造成人地唔尊重你地,就算有冇錢,入到黎酒店都係客,洗唔洗咁閪,自問去過世界咁多酒店,支那都冇香港咁閪
不如大家一齊上去TripAdvisor 表揚啦
佢地成個management 好重視online platform 嘅英文comment
Hotel icon甜品
唔知係因為做本地客定咩
質素差左好多
可能街邊一間蛋糕店都好食過佢
到底個泊車職員識唔識渣
睇到新聞香港酒店業會長講唔歡迎香港人我一d都唔意外,班撚樣根本當香港人係狗
佢班仆街成日free野送野俾外國客來推高online platform 嘅分
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞