原來Hotel icon根本睇唔起我地香港人去消費

1001 回覆
5212 Like 135 Dislike
佢可能火遮眼 諗住咁嘅topic多啲人睇
hotel icon我唔知係咪藍店 但如果係嘅話 睇完大家唔好幫襯就算
垃圾hotel icon , 泊車仔串撚過碼頭咕喱
永遠唔會再食 ,慢慢奶共啦
你點分類,政府用咩名義去出牌,都唔會有人當佢貨van
買Sorento 買Discovery 買G class 真係拎去做van咩
你自己一碌鳩將拍片嘅客打到做閪客就得
我笑鳩你就叫偷換概念
有乜撚嘢過份 on79
如果條撚樣處理得好 樓主又點會放上網
俾錢你班仆街仲要受你地氣 傻撚咗?
唔撚泊貨車 你咪大大隻字寫撚到明唔撚泊lor
同埋個泊車條撚樣態度好d 都唔會有呢個post出現啦 自己錯先仲怪人上網公審你 你呢個垃圾page執7佢啦 on9
不如解釋下咩叫俾卡片你已經好尊重?
當自己係明星淨星探?
dc9 酒9冇一隻係無辜
唔撚係真係公開左人地身份下話
咀炮下冇所謂,咁樣仲衰格過你口中既泊車仔同大陸人囉
唔評誰對誰錯
唔泊貨van無問題,你屌佢態度表達都無問題,反正有言論自由

想講既係,第一句已經babykingdom式圍爐公審可以有4k正評,今時今日呢到d人係咪傻撚左

睇標題同內文第一句都知係邊d西客,永遠覺得自己既道理先係道理,人地唔岩你心水就一定人地無道理

做服務業咁多年,西客最撚鐘意事後吹到自己當時點一身正氣,當時點盡量忍讓得黎 又據理力爭耐何人地咄咄逼xxxxxxx我只係想要當時人道歉xxxxx奈何得唔到應有尊重 公道xxxxxx

睇樓主打字語氣已經feel到係邊類西客
咁既post 都4k正評,你地人多唔代表你公審人然後上綱上線 扯去"睇唔起香港人"呢個lv 係岩,最撚憎就係呢d表達方式,小家到唔撚似成年人,已block
今時今日既服務態度抵比人屌
真呀點解啲人好似無印象呀? 我就以前常客嚟 因為呢件事我無再住過呢一間
酒店十間有九間都係藍 有需求我明白 但只少揀一啲無害過手足既酒店囉
唔知酒店冷氣有無洗過 之前狂放TG hotel icon食晒 成班傻鳩入去吸TG

延伸閱讀:https://amp.lihkg.com/thread/1733752/page/6
佢做得無錯驚咩人公開呀, 做得咁好開左名加人工啦
咀乜L野炮,講埋晒d支語,講人話啦
咪撚on9啦 唔俾你泊貨van係因為保險唔包呀

調翻轉你揸架私家入馬灣路罰你錢係咪又話人歧視私家車偏坦貨van呀 咁都唔識咪學人揸車啦 映衰曬揸貨van嘅人

利申:揸貨van

你表達得唔好 睇嚟唔係善意
同埋大陸人嘅玻璃心係自作多情 唔係自己經歷 甚至唔關自己事 但係見到就一齊玻璃心咁樣
樓主自己親歷過 仲要繼續陪屋企慶祝 的確係比個泊車仔破壞咗成晚氣氛嘅
其實泊車仔唔係咁講嘢嘅話都係小意思 不過似係擺明奚落樓主揸van仔 如果樓主冇加鹽加醋嘅話
最仆街係會揸你架車出去兜
岩岩睇完post 八卦問下啲熟人
件事大概係個valet 話佢地唔泊到貨can 今次幫你泊啦 下次同一架車可能要泊對面
個事主就跳曬制話個valet歧視佢地 再大聲嘈話間車成三十幾萬你都買唔起 呢啲係乜野服務態度?

個經理知道左呢件事之後都上去say sorry 話影響到佢地 仲話知道佢老母生日送左個一磅蛋糕同俾左折佢地

條友食完飯落返lobby話自己心靈受創話要合理賠償 唔係就擺上網

姑勿論兩邊講既野有幾成真 但係㩒入user都發覺條友有條開名癮 總之佢發完癲唔如意就屌鳩人再開名公審

連登仔次次都上當仲幫手潑火幫啲痴線佬
唔即場屌柒有撚用咩
屌你啦, 又上黎幫酒店9 up, 平時屌客屌唔夠呀?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞