原來Hotel icon根本睇唔起我地香港人去消費

1001 回覆
5212 Like 135 Dislike
酒店不嬲唔比泊van...
之前紅磡海逸食buffet, 打去問定有無位時佢都有提唔比泊2牌車
可能個過程係令樓主全家好難堪?
我只係覺得同一個位置比自己低既人計較呢 d 野嘥心神仲搞到瞓唔著係好唔抵.......

Btw 留名等車 cam 片
垃圾枱

好撚痴線
Murray 身邊朋友中過伏 服務奇差
呢個真😂
成班睇完故事之後就喺度打飛機 以為自己係現場咁 連登判官😥
好老實講好多酒店都係寫左好簡單既parking資料
未必一定寫埋泊得咩唔泊得咩
佢揸到嚟要泊好難預早通知佢
我無話酒店啱 個valet態度係唔好就梗㗎啦
但我覺得無樓主講到咁誇話狗眼看人低
個manager又唔係潤鳩佢啲咩 都有補鑊呀
唔使咁起鋼又開人哋全名姐
開客名
開客名你冚公司上下都唔得掂
咁嘅風氣通咗天
以後唔會有人入嚟住
唔好ff咁多啦
你點解識用智能電話
Server得好,分分鐘又有貼士收,何樂而不為
有d 場的確係咁
但泊車仔用第2個方法演釋,相信件事係唔同
咁嘅工作態度 就反應左佢成世就只可以做泊車仔
泊車仔都咁撚把炮
會呀
香港四大酒店之首 hotel icon
因樓主泊van仔經理就送蛋糕
開心大優惠
https://lih.kg/1400105

真係唔係職員
Hotel icon呢間算既
甜品太伏
有寫parking fee都算係咁啦
點會寫邊啲車唔泊得啊
寫10行都未寫完啦 使唔使話埋比人知旅遊巴 垃圾車 雙層巴士唔泊得🤫🤫🤫
咁都幾好笑個喎,個泊車仔應該好難喺呢個社會生存
好彩我窮到行路入去酒店姐
記得下次比泊車職員玩之後
叫經理送個蛋糕比你食
記得笑得開心d
個經理同泊車職員咁樣罵個客
都己經唔關泊車問題啦
推到仆街啦
仲要係只可以泊自動波既泊車仔
香港四大酒店 hotel icon
泊車都高級過客
樓主其實冇錯
一、酒店冇通知
二、樓主唔知揸咗架貨Van去 唔代表員工可以串柒柒屌鳩個客
三、樓主屋企長輩生日大日子食飯受氣,嬲到瞓唔着想投訴都好應該
四、酒店態度極度敷衍,諗住俾個小蛋糕人就可以平息成件事

個職員講「你知唔知我哋酒店唔可以xxx」呢句其實好多餘,應該改為「唔好意思呀先生,我哋酒店因為條例問題唔可以泊貨Van喺度,不如我xxx」

作為一個員工梗係要幫個客人解決問題,唔通佢揸架車出嚟你叫佢揸返屋企咩,你覺得難做解決唔到嘅可以請教經理,而唔係做到咁肉酸,成個mk爛仔咁,成間酒店咁大basement一個位都冇咩,四星級酒店咁嘅服務態度衰過你去酒樓食飯

樓主之所以嬲係因為唔係得佢受氣,係佢屋企人食完餐飯之後好唔開心,明明特登訂位諗住開開心心去食飯,點知去到已經一肚氣,受盡屈辱,明明自己俾錢人賺,但係做到好似狗咁,生日食飯係應該一家人開開心心,佢未食飯已經咁嬲,可想而知佢哋成家人成餐飯一定係黑住面食

規矩係死嘅人係生嘅,寬容少少可以令大家都雙贏
不過香港啲酒店服務業咁差,唔會明都唔會認錯,隔多排完咗肺炎,見到大陸人繼續奶到雪雪聲香港人?我睇唔到我唔知喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞