原來Hotel icon根本睇唔起我地香港人去消費

1001 回覆
5212 Like 135 Dislike
講真 呢個post係冇結論
樓主就點都覺得自己係啱嘅 係俾人冤枉咗 當下又唔識反駁先會上嚟開post
如果件事係真咁當然佢係慘啦
但係講真我哋有邊個喺現場

都係果句 服務性行業呢排都夠辛苦
大家都唔係未見過嗰啲痴撚線咁長嘅隊
純粹覺得響人全朵 喺度屌鳩個經理冇咁嘅必要囉

公平啲
你嘅角度係 我都係食餐飯姐
咁人哋都係咁諗啦 我都係打份工姐
竟然有打手?
條油擺明係未住過酒店未帶過錶
唔駛比膠佢
如果架貨Van係中港車牌 司機係個穿金戴銀既大陸佬
你覺得個泊車仔仲夠膽咁寸嘴喺度問過客「你知唔知xxx」?
唔好話返工咁同客講嘢好冇禮貌啦,平日你同人傾偈,開口埋口都係問人你知唔知,其實係好撚冇家教囉,乜嘢叫你知唔知姐,而家你教人地做人呀?
係咪泊車仔啲fd?
仲要d甜品難食左咁多
Hotel icon經理處事手法真係成熟
我去bauhaus買衫
去M&S買小食
甚至去銀咖哩食個飯
都試過被人好很寸
明白嘅但係返工返到咁寸嘴
不如去返屋企un un腳做少爺仔
返工唔係一個可以俾你發脾氣既地方
加上樓主又唔係覺得自己俾錢做大爺
佢唔gur既係個泊車職員嘅態度
咁咪即係泊到
只不過泊車仔生bb想收利是錢
憑咩咁對個客?
收皮啦泊車仔
香港四星酒店人人生意都做
不過個泊車仔同經理會玩完你一餐
之後送個難食蛋糕比你
如果當時處理得好就唔會有依個post
我相信樓主當時嘅感受就係不愉快
同一件事 處理手法唔同 結果可以好唔一樣
酒店泊車食飯嘅銀碼通常都可以免到三個鐘。

條紅衫魚就預咗㗎啦,係差在事前定事後啫。
搵食姐犯法呀
心口寫住個名牌都夠膽同個泊車仔玩個客
佢應該都唔係第一次
屌其實好簡單一句唔好意思公司規矩xxxxx 唔知你介唔介意xxxxx已經解決咗件事
而唔係咁嘅態度囉
Hiace 團召集
理大圍城嗰陣
hotel icon做過乜 你自己諗吓
馬撚要去波台搵
個經理應該每日作唔同理由同啲客解釋點解佢咁西
今日老婆生仔
聽日可能死老竇
樓主唔好同d泊車仔一般見識
同埋個經理都處理得唔好
個甜品師傅榴槤王子腦殘藍屍一名
甜品大廚應該長期每日整左大量賠罪蛋糕
比個經理同泊車仔玩完個客賠比客
唔怪得無哂精神煮好食既甜品
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞