原來Hotel icon根本睇唔起我地香港人去消費

1001 回覆
5212 Like 135 Dislike
就算vito同hiace都係咁上下價錢
三十幾萬泊車仔供唔唔供得起
唔講以為間酒店係你既
再退一步
酒店顧印像咪顧印象
唔顧印象嘅酒店一陣d尊貴客戶又話cheap
退多步諗
有d餐廳咪又係唔比着短褲拖鞋
又睇唔起人咩
樓豬老豆老母訓唔着會唔會係因為擔心樓豬咋
下次渣架拖頭去叫佢泊車
原本仲諗緊係咪故仔
而家肯定你真
hotel icon d公關真係on9到
支持樓主推到佢地仆街
屌一陣樓豬又嬲嬲豬
人地都戴曬頭盔話「自己唔係當時人又唔係個客」+ 講埋「話唔定係」玻璃心

佢都係表達緊一個「可能」嘅情境姐,都唔係直接話樓豬玻璃心,仲想點
結果返到屋企就單車都冇部
你問毅進仔人地高人一等
唔好沖出嚟柒先
個page又唔係icon d公關開嘅
第3方平台咋喎
如果比一次,梗係事前比啦。

不過我比廿蚊就算,泊車比一次,拎車比一次
唔使諗
人地渣Hiace係貨Van
你渣Traveller唔會變左高級車
都係貨Van
人地規矩係唔泊就唔泊
你換架Benz貨Van其實都會一樣
咁同玩班長工有咩分別
講緊保安?應該係特定名店保安先會
啱呀﹐做人有骨氣啲啦﹐明知人哋睇你唔起重專登去俾人睇唔起﹐之後呻話俾人睇唔起
酒店有D規矩好似好白鴿眼,譬如有D唔比著牛仔褲,至少都smart casual.
聽過d有錢仔好中意渣車走去做代客泊車
咩page黎 咁撚串
事實個泊車職員係服務態度好差,睇唔起人地揸貨van咪放係個心到,個經理嘅處理方式亦都唔okay
唔係要人跪係到喊住求樓主原諒嘅,不過個經理直接道歉認話有問題,會改善好服務態度可能會好d掛。依家個經理講大話仲要俾人踢爆喎,點都feel唔到真誠道歉緊啦,正常我都嬲啦
agger
而家開始轉風向屌樓豬

香港酒店狗出名閪㗎啦 仲係到兜
重點. 鷹君酒店D staff都好多靚仔靚女
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞