原來Hotel icon根本睇唔起我地香港人去消費

1001 回覆
5212 Like 135 Dislike
勁on9
樓主根本有心誤導,就連內文都特登提支那人,但明明就只係個泊車仔歧視貨Van

樓豬咁做同支那人咩都賴美國干預有咩分別
最好執柒晒佢啦 咁咪唔洗服務本地客
反正我都冇幫襯過
連登仔之前開post開ga
照咁睇唔關香港人事
係睇唔起你姐

你個標題為左noise而同內文不乎我都睇唔起你
on9同蠢係主觀,因為你個人睇法就將人地名放出嚟係冇品,因為工作地點已經鎖定左,你再放埋人名,咁就夠晒,已經係私隱問題
仲要單野都未搞得清楚,一野公審隊上嚟再拉埋酒店業界議題去班馬屌人,手段仲下作
如果門口泊車仔真係有同你泊到車,只係話下次可能要泊對面,樓主即刻玩撚完
食完蛋糕拎左折再公審
樓主都好撚野
係咁嬲就即刻轉場啦
好多自稱知道件事嘅人護航
話渣㗎5噸呃返個蛋糕都講得出,玩對人不對事了
明白哂
Hotel icon pr加油呀
揸柴油discovery 係咪唔去得hotel icon 了
80 萬垃圾van 一架
唔係酒店,而係酒店入面某D fine dinning
你可能係渡假,要出入酒店冇可能24hrs正裝
但fine dinning 就多數正裝,依家都愈來愈hea,smart casual算數,唔一定suit & tie
well...... 莫講話酒店,太古城都入唔到......

呢張就真係尊重啦
咁客貨VAN 係屬於Sedan/ Wagon/ Hatchback/ SUV/ MPV/ Coupe/ Spyder/ GT邊一種?
唔係一個小城市政府既分類. 咁你諗下有幾多國家有客貨VAN 呢樣怪嘢
繼續啦,唔跟大隊就一定係對家pr
你太醒喇
明眼人一睇都知你幫邊邊啦屌 唔好扮啦 柒頭
有證據反駁樓主係閪客咪拎出黎 扮問乜撚熟人 好撚肉酸
咁你係咪都知道曬事件既來龍去脈? 大家都係聽兩邊都自行分析姐
你咪睇下條友之前啲post 仲用下個腦諗下啲野幾成真囉
支持樓主放車 cam 片出黎大巴大巴車埋去

咪玩啦
Icon pr 出名廢
前排先將日本和牛同澳洲和牛個分級掉撚轉左
你咪講左囉,咪係van囉,咁你明點解人地唔當佢搞啦,因為唔係廣義入面既私家車嘛,唔好拗D咁無所謂既野
一架車係點定義係咩車型唔係香港政府話事
更何況,係泊車呢個時間入面有意外,到時點拆? 你冇保險,酒店又冇
你都搞笑既 呢啲可以有咩證據?
樓主夠冇證據啦你咪又信到十足十
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞