原來Hotel icon根本睇唔起我地香港人去消費

1001 回覆
5212 Like 135 Dislike
eq高就唔會嬲成晚 最多都係中上
泊車仔得私家車牌,泊唔到van 仔,so99y
我覺得成件事只係odd... 將架van仔換做電單車,成件事都係一樣咁odd... 但個關鍵都係樓主個錄影/錄音
個泊車仔搵到共同理念既公司
香港四星酒店 Hotel icon
經理處理方式還可以
不過泊車仔態度真心差
抵佢做泊車仔
利申有陣都會揸公司hiace 揸hiace去酒店食飯但未試過呢個情況
泊車仔自爆
問吓佢老婆生完仔未
都係果句 連登判官們唔好先入為主
都知你哋係想鋤強扶弱
但係成個post都係比樓主同某巴帶緊風向係咩事lol
講到大家好似係現場咁🥱🥱🥱🥱🥱
真係酒樓都好服務過佢
其實係酒店處理手法好差 貨van唔泊得我相信係事實
但做得service俾alternative options 係好基本
唔會係咁講:以後唔好再楂架貨van黎我地酒店
話晒都係客 唔洗咁講野下話
我都係討論下姐
不如你講吓有咩見解
其實有好多人都係咁戇鳩,即係如果佢工作嘅環境見得多有錢人,條友會越嚟越白鴿眼,會睇唔起人哋。
但條友唔記得咗有錢嗰個唔係佢係佢啲客人

感覺到呢個post會比香港01或者晴報偷
呃你做物鳩上網大把依d經歷,冇住過酒店啊?
比hotel icon泊車仔同經理係酒店成班客玩左成晚
無講粗口真係勁
仲要照坐係到食
講真果句大陸佬的而且確有好多野好大方,但係我做完佢生意之後都係睇唔起佢
咁路華或G class 2號牌點算?
pin this
心水Ching 根本唔係泊唔泊得嘅問題 態度好啲講句唔好意思公司規矩xxxxx 不如xxxx 大家都好落台
而係態度問題 香港酒店業不嬲睇唔起香港人
個manger唔係潤鳩樓主 不過係玩鳩佢啫
樓主講咗要個泊車仔道歉 個manger就送個蛋糕俾佢 咁唔係補鑊 係火上加油呀
咁你嗰次揸貨Van去食飯,啲職員有冇比說話你聽?
Hotel icon 泊車仔同經理玩個客無做錯到
你都係想我咁講姐
Icon 啱啱開咗無幾耐,人人都話佢啲自助餐正,我咪又去試吓囉。

我又係揸咗部貨 Van 俾佢泊,泊車先生同我講佢哋唔泊貨 Van。

我攞條紅衫魚出嚟,同佢講同我搞掂佢啦,我啱啱做完嘢,趕唔切返屋企換車呀。

一條紅衫魚就搞掂嘅泊車先生洗乜同佢咁勞氣?
重點係成件事關做唔做香港人生意咩事?
頂多咪就係唔做貨Van司機生意
唔泊得但泊左成晚食埋餐自助餐
咁即係泊唔泊得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞