原來Hotel icon根本睇唔起我地香港人去消費

1001 回覆
5212 Like 135 Dislike
大把做得經理都係弱智,唔識處理問題
迫車既明明係話樓主
你咁講私人身份講哂粗口都得?
人地酒店根本唔比泊van
幫你泊埋一邊咪算好囉
仲要屌人
Valet都有炒散 質素差都唔出奇 。關其他職員春事咩
i dont give a shit what they think
樓主自貼架車來比我地評下理先,又歐洲車又靚又剩
廢到拎櫃枱妹妹同你擦同情
諗起樓主以為自己好有道理叫人道歉,但人地理鳩你,谷撚住道氣食飯個樣
男人老狗咁撚小氣,係就當面屌啦,又搵呢個果個,廢到咁好難唔比人恰
俾我就會係佢話下次唔好揸貨 van黎個陣
就拎$100出嚟叫佢幫我泊好部車
有人話私人身份
既係一擰轉身講哂粗口都得
係囉,其實樓主有冇去前打電話同人講清楚係van?乜都冇做就開post屌人,重拖香港人落水?
佢心態就係:我就係渣架van去,唔同你講定先,如果唔幫我泊就屌柒你,當你老馮咁

我當年去icon buffet 都有打電話同人講定會泊車,我重係渣架殘車P牌AE110去,佢地都幫我泊地面,好有禮貌,冇比人白眼

所以你自己唔同人講定先就真係抵撚死

所以香港多閪客真係冇講錯
人地有埋其他考慮因素你唔知姐
真係當人傻咁人地有錢唔係無原因嫁,傻hi!
我怕到時比個泊車仔串返轉頭無癮啦
泊車仔vs貨van佬,我都分唔到邊個會多錢d
但佢似名義為酒店brand image 去講依啲野, PT 散工先唔會理依啲野啦下話
口講嘅complain 係廢, email 先最有用
人地冇2號牌呀on9
樓主問心係真係為為啖氣想嗰個泊車仔親口道歉定點先?
係就簡單,亦都好尊敬樓主嗰種覺得係啱嘅野就要撐落去嘅態度

不過如果樓主係借發揮想R更多著數就另計喇,例如當日等緊經理嚟見你成家人嗰陣討論要R啲咩、令尊翁喺得悉經理送上蛋糕同畀discount 後就同樓主講見好就收嗰啲⋯

利申 唔係當事人 無話撐邊邊
不過下次可以唔洗爆經理個名 經理其實算處理得幾好
要爆就爆泊車仔啦
下次搵人揸架貨櫃去
以後唔幫襯hotel icon
事實就係個泊車仔睇人嚟做
下次如果係紋哂身ge黑社會嚟泊車既
Er都唔夠膽Er
先撩者賤經理道咗歉又點
而加泊車仔無禮貌先
仲問有咩問題客係大哂你唔知?
泊車仔都咁串
最好笑係個經理講完個藉口 然後又自爆係藉口 做乜9??
都話啲酒店當香港人乞衣,仲去俾錢搵罪受?
你唔食大把人食,間野full曬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞