原來Hotel icon根本睇唔起我地香港人去消費

1001 回覆
5212 Like 135 Dislike
巴打好波 解釋得好好
有學識有禮貌泊車仔啦
咁撚叻就唔洗幫人泊車啦 你唔一野屌佢老母真係已經好有品
佢一定係啦
得個自動波牌又做泊車
你比部棍van佢佢咪發哂皮四爆粗罵你
事實係你得自動波牌
比部棍van你唔識泊
既然酒店咁唔想做香港人生意就咪鬼搞埋啲咩STAYCATION 啦
巴打好波
果然渣林寶唔同d
其實hotel icon官網應該要寫明
林寶以下
不得內進
支持hotel icon罵爆個客
Hotel Icon 係tripadvisor 香港酒店入面排第4
你諗太多其實香港啲酒店無論幾多星都冇質素保證
就算佢下次去麗斯卡爾頓文華東方都好
都會有啲唔開心嘅經歷
收皮啦打手,我講道理就話我西客,你仲吹到係附近,柒少陣啦你,我同經理講果時旁邊根本無客,除非一係打手,一係你就係hotel icon職員🤫🤫🤫🤫
正垃圾泊車仔叫咩名?
唔使認真可能佢呢啲人就係鍾意俾錢做狗鍾意俾人屈辱 冇樽鹽
幫襯得落先得架、佢d房差到咁點住
逸東軒就另計 性價比高
真係有人會信
四星就係四星
五星就係五星
唔同層次
Hotel icon好多poly的學生實習
樓豬俾啲資料我同professor投訴
等佢地冇得過WIE
咁你應該係未渣車去過呢幾間
唔記得左,但我啱啱落停車場拎返條車cam片上黎,錄低左句狗眼看人低既說話,等我較返大個對話聲再放上黎, 始終車內嘅車cam片,有少少細聲,比少少時間我
俾佢更加高級嘅有半島酒店麗斯卡爾頓瑰麗酒店文華東方香格里拉(香港) JW萬豪
有排都未到佢
其實都係合理化自己懶姐

做左咁多年人
食左咁多年野
對左老豆咁多年

又上網咁方便
都搵唔到有咩藉口好講
唔係講泊車服務
講餐廳服務姐
呢d人慣左比錢比人罵
比個泊車仔同經理玩返轉頭
都係會貪個蛋糕食到隻狗既咁開心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞