[選擇困難症]買唔買Kindle好(9)暨交流區

1001 回覆
24 Like 3 Dislike
kindle係amazon自家,只會係amazon出貨
但自己集運平好多,集運都係幾十,但international貴20美元
buyandship有冇問題?
我用咗buyandship呀又無諗佢得唔得
是的,沒有廣告。
咁多人買kindle係咪都睇英文書多?定係次次喺第到買完書自己放入去
我都好鍾意kindle啲硬件,由其係oasis 但睇到佢個繁中書存量又真係買唔落手
繁中書自己係kobo買再轉返入去就得
中英漫畫都有
我見係算平
買左部直運香港
想去美馬買paperwhite
有個價係US79.99 唔可以直送香港
international版就 US99.99 可以直送香港
係咪買79.99果部然後集運就OK?
同埋如果買Ad-Supported 係咪可以之後叫CS remove廣告?
sorry 睇返第一頁原來已經講左可以remove ad
本身有paperwhite 想買部 Oasis
32GB 好抵
今次想買埋Oasis 原裝Cover
想問下有冇巴絲買過? 有冇評價
Ching我都想買paperwhite
請問係咪都係79.99四隻色嗰款扺啲?不過我見5/11先有貨
99.99 international 就即時有
日亞7980円抵啲,同埋即時有貨喎
價錢79.99應該就係最抵 而且我唔急住用 所以等多陣都得
我都係第一次係amazon買野咋 而家仲睇緊集運點搞

同埋諗緊好唔好買埋amazon個kindle cover
岩岩買左美森 KINDLE OASIS 32GB
快啲到啦
咁我去日亞睇吓先
睇咗真係同us amazon 一樣 有廣告 8gb wifi 3個月free kindle都係7980 yen

不過未解決集運問題我都係第一次買
集運個問題唔難攪,記得上年啲人話bns唔得,用shipbao都運到。
不過我尋日手快快用咗bns忘了唔知得唔得,啱啱問咗cs, 一陣update你
記得之前果次prime day,好似有巴絲講過話bns唔寄得電子書,不過結果唔知最後點
但我都問咗cs, 等覆
剛收到bns回覆:是可以轉運的,感謝使用 Buyandship 的服務!

大家可以用bns集運kindle
Thanks即刻研究吓先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞