[選擇困難症]買唔買Kindle好(9)暨交流區

1001 回覆
24 Like 3 Dislike
呢個無線傳輸係針對azw3,mobi7可以用send to kindle方法,方便得多
Mobi有分mobi7 and mobi8
揀新版可以自訂字體
Calibre預設左舊版 要手動揀轉做新版
比條簡體教學你
睇返原來轉做混合版係最好
之前淨係轉做8 send唔到比kindle
應該書問題
之前我有幾本得
直到某個txt
我部機太耐冇開開唔到
差電有橙燈
個mon停左係冇電個畫面
長按開機制都冇反應
係咪冇得救
試過叉左陣都開唔到
叉左個幾鐘又開唔到
插電腦?試下用 d 正常既火牛可能會得。
係插火牛
咁投降…
thx
試過都係唔得
覺唔覺用mobi睇有時好lag pdf好似最快?
想問下有冇group可以大家share 買左既電子書 咁大家又可以免費睇多啲野 又可以睇下有咩書自己有興趣
有無人試過買中文書淨係可以Deliver to Kindle?
手殘.. 我指唔可以deliver to kindle
只可以deliver to ipad app
自己買啦
我係有d書app開到
Kindle開唔到
你果本都係咁 定顯示問題 就唔知喇
想問下kobo係咪淨係用到香港公共圖書館個overdrive 而用唔到 hyread? 我見hyread多好多書 有冇方法睇到?
kobo睇唔到hyread
要睇hyread可以買hyread閱讀器,或者行android的閱讀器
Kindle 點set 英中字典?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞