[選擇困難症]買唔買Kindle好(9)暨交流區

1001 回覆
24 Like 3 Dislike
可能係zip code問題
我之前一直入開N/A
我改左入000就得左
有時個系統傻傻地…
amazon買書個陣係咁彈"please contact us or change your country/region to complete your purchase."
可以點搞
set個啱地區嘅假地址
再用vpn
唔洗用VIP
就咁用返果個國家嘅地址就得
VPN on9 auto correct
試過幾次地址啱都唔得
要用vpn先得
bookwalker 是咪無得用kindle睇

平時有用手機同電腦bookwalker 睇開輕小說
最近想買返部機睇書,見bookwalker 同kobo都有D參考書想買
之前有kindle own
黎緊想睇多d中文 加少量英文
請問kobo 定mooink好
Kindle pw
mooink 同 bookwalker 一樣,
都係不能匯出,只能用自家 reader。
Mooink啦 中文來講藏書量多啲
但如果唔想買多個reader就kobo

全部野自成一角
請樓主 pin 一 pin

Bookwalker,Mooink 所買書籍不能匯出成非加密書籍。

現在能匯出成非加密書籍的平台有
KOBO
Google Play
Kindle
我有部2015岀嘅paperwhite
本身好正常咁用左幾年
今日喺macbook過完mobi落部機到就話我didn't eject properly 然後freeze左screen
我reboot完佢就停左喺樹嗰個畫面到
再reboot佢都係閃兩下就去返樹個畫面
睇reddit有人話要叉返佢24個鐘 又有人話係鎖左機
有冇ching試過
你上網搜kindle卡大樹看看
試左佢啲方法同reddit嗰啲都唔work
同時冇耐性等佢冇曬電再試
疊埋心水買Paperwhite 4了 唔該曬
我ppw4都試過loop樹
擺兩日自己好返
啱啱拎到機 請問咁多位師兄 我每轉一頁部機就閃一下黑色係咪正常?
Setting
Reading Option
Page refresh
OFF左佢試試會唔會好d
點都有少少 但熄左舒服d
都係會黑一黑
pdf檔案先會翻頁黑一黑,文字檔唔會
Kindle paperwhite 5 有無消息出未?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞