[選擇困難症]買唔買Kindle好(9)暨交流區

1001 回覆
24 Like 3 Dislike
部paper white用咗幾年都仲好好
但係單手睇書實在太唔方便
終於決心換部oasis
唔好諗圖書館啦
香港廢架... 除非你睇英文啦
其實痴個手指環之類既野喺後面就好穩
不過笠唔到殼要用sleeve
oasis裸機太滑
見到美版8gb oasis 175 usd 心動
但係國際版又好似少d 手尾
其實有冇分別
問幾多次 不如下次#1講la
國際版無廣告+可直送hk
8g夠做架喇 除非你儲漫畫同audiobook
想買個oasis袋/套,有咩推介
oasis國際版USD 195左右
用埋promotion code HK15
減完價都係USD 180
其實同美版爭USD 5左右

咁既話不如買國際版直送香港好過
已入8 gb oasis 國際版 直送

14xx
有一個Nook Glowlight Plus (7.8")行android 4.4,太低了
android eink 印像中外國唔多,都係大陸人最鐘意,所以出得最多
hyread我曾經見過有資料話同boox合作,可能軟件都係用佢嗰套,如果係咁唔值得咁貴去買
你去Goodereader慢慢睇下,各款eink都有介紹
https://www.youtube.com/c/goodereaderreviews/videos
thanks
睇左一睇, Nook 既機太舊唔會考慮了
如果hyread係用boox嗰套既話真係冇選擇
點解我見到104.99?邊到84.99?
但係我睇好似依家無貨 ?
本身用開kobo, 但個highlight sync 太廢
Reader highlight 或 bookmark咗唔可以係ios/android 睇返。
如果我轉kobo d 書入kindle device, 做唔做到device, ios, android 同步 highlight 功能?有冇只限kindle 買ge 書先synn 到?
有貨,左上角揀美國地址再睇
屌,好on9
Amazon自己d Paperwhite case全部唔撚ship香港
屌你老母Jeff Bezos

有冇ching有推介,任何case/cover/bumper/strap
Currently unavailable
We are working hard to be back in stock as soon as possible.
係咪賣哂
邊部
32而家得美水係平
國際32好似無貨 迫你買貴價4g版
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞