[選擇困難症]買唔買Kindle好(9)暨交流區

1001 回覆
24 Like 3 Dislike
唔睇漫畫同唔care色溫既我覺得ppw好啲
Oasis好滑手 擺唔到細袋 啲殼又重過ppw個d
用sleeve又無咁方便
其實最大分別係個掣。
用過有掣,基本上返唔到轉頭。
轉 mobi , 300幾本書用 EPUB 轉
之前ppw背面痴咗個橡筋圈圈擺手指
搭車企喺度睇超爽
Oasis裸機真係太不安
唔係要睇漫畫我會要ppw
整咗個軟+摺得企到嘅殼 但重好多
之前ppw有用保養殼好重手,用咗1年就無用殼,之後發覺保護貼變黃就變裸跑了,有用殼變得好重睇得耐隻手好累
衣家oasis裸跑1年了
但係上amazon睇,好似冇得直送香港 係咪要集運,定係black Friday會有special offer 係直送
點解決?
本身係轉完係mobi檔,我仲係改啲margin size改到頭都大埋
之後直接轉做azw3就解決左
上年black friday special offer買,可以直寄香港
出到封面
Steps:
1.照平常咁入書,disconnect kindle from PC
2.之後你會見到kindle係出唔到封面,由佢
3.reconnect多次電腦同sync calibre
4. Disconnect form pc
之前再開就應該冇問題
kindle 有無得strikethrough書入面既字?
d 書成日講好多experience同example唔想睇
google play裡面啲書轉返落kindle睇,啲格式會唔會好怪?
你會買?
啱價全新會考慮下
新手一問
二揀一的話paperwhite 3定All-new Kindle 2019?
最好講講原因, 心大心細中
麻煩哂大家
有冇邊到有 oasis 真機睇? 用開 paperwhite 但比屋企人攞左黎用, 買返部一樣 2019 model 又好似好 on9 咁....
豐澤 唔係間間有 但係我果間入面冇書 試唔到d乜
灣電
冇架... 攞上手 feel 下 ja... 貴成倍試下先好 d 既
拎上手感覺kobo libra實在同平d
睇緊資料邊部好
等下星期知價 代購下 夾下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞