[選擇困難症]買唔買Kindle好(9)暨交流區

1001 回覆
24 Like 3 Dislike
我每日睇半個鐘啫
正常架
我用過pw同oasis都係咁
一開始唔會叉到100%
插耐啲先會
我都係日版機 US a/c
搵咗三個美森客服先remove到廣告
reddit都有好多人係咁 大家都話正常
你可以search下post
我就用過一部pw一部oasis
兩部都插耐啲就上100%
我怕同日本人講英文所以無搵日本cs
你可以試下
唔得就再搵番美森客服
或者直接俾廿蚊美金自己搞
我搵過三次美森
第一個幫我remove,但個removal request pending咗三日都未得

第二個客服就話因為我人喺香港,account就美國,部機就日本,情況比較複雜,佢試下幫將我account搬去日本store,睇下個removal request過唔過到,過到我再自己搬番去美國store。點知兩三日之後個request直情消失咗

我再搵第三個客服,解釋咗情況比佢聽,佢表示明白,叫我等一等,然後就成功幫我remove到了

我嘅結論:一係撞手神,一係要解釋清楚情況俾佢聽,佢背後可能要特別搞啲setting先remove到

btw美森全部客服應該都係印度人
之前Prime day就兩個一齊減
中文書既話你地通常去邊到睇想搵心理學既書
試過搵日森,佢會轉去識英文果啲cs
咁都好啲
不過都係唔敢再買日版機
點解呢?其實用落都無分別呀
remove廣告好麻煩(詳見#389)
買咗有問題想換機都好似好麻煩
同埋始終用開US account買英文書
好好地都唔知做乜要remove廣告.... 人地就係因為有廣告先賣平少少
因為唔想swipe up
因為唔想見到裸男愛情小說封面
因為想慳錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞