[選擇困難症]買唔買Kindle好(9)暨交流區

1001 回覆
24 Like 3 Dislike
覺得麻煩不如去豐澤買現貨
之前話個網主香咗
有無人試過us樂天買kobo集運返黎?平過香港同台灣好多⋯⋯
上年都係咁買
快樂使用中
謝謝!等咗幾耐先到貨啊
us樂天係咪即係us.kobobooks.com ?
我係響果度買 驚我get錯咗

連埋集運前後大概20日收到貨
佢果排美加啱啱爆疫 當地運送應該慢咗
出貨地係加拿大 送去美國好似用咗成5日
係啊我都係呢度見到!
感謝 呢幾日即刻下單先
請問香港邊度有得買?
paper white 4 豐澤買
放到幾錢
決定直接買部android既算
而家又上到啦
想問readmoo啲書可唔可以同kobo一樣download破drm入落kindle
唔得
一定係有好心人維持個server
其實有無方法點執 kindle 入面D 文件?
download 左一大堆除左放文件夾入面亂到癲
依家愈黎愈多ANDROID E-INK 乜檔都讀到
價錢雖然貴過Kindle
但乜野STORE買書直接ANDROID APP睇仲方便
Android Eink 真係最正,down晒kindle,kobo,google play books就得
最近update完之後lockscreen終於有廣告睇
平時係得女人望遠鏡畫面
用緊kindle, 諗緊買多部睇中文書
kobo定係readmoo會好啲?

見readmoo有儲值送機, 但要入成6千銀(25000twd)
我一年買十本八本小說6千銀都唔知要睇幾多年
kobo買書聽講係橫排?
同埋咁樣轉要唔要破解之類?

我問完已經自己去咗GOOGLE
個方法好似都幾簡單
唯一係怕要橫排睇中文

如果一切ok, 咁可以諗買部新paperwhite定係升級要Oasis 好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞