[選擇困難症]買唔買Kindle好(9)暨交流區

1001 回覆
24 Like 3 Dislike
cut左日森轉美森再平多啲
但計美亞計番個rate, 好似都係日亞抵啲
yes 8gb oasis平150hkd
我見爭$150,買pw好似好啲
本身都諗緊揀邊部
oasis係美亞平啲
好似無,直送好似要揀international version
買左oasis 8gb 國際版無ads 直送 195
啱啱都日森place 咗order
Pw
仲可以用埋之前買口罩剩落果小小分
International 版本可以直送,而且免運費。
不過我想買金色!
我都一樣用咗少少pt, 而家5百幾蚊
平平地睇書就滿足
唔睇漫畫只係睇書係咪Kindle 4gb都夠做?
見59.99USD都幾抵屌
usd59.99係8gb, 淨睇書實夠
想問ppi對普通睇書有咩影響?
好似啲字會懞啲散啲咁囉,
我個人就167 ppi都可以接受其實
我也買了32GB 香檳金色,也要用集運。
https://www.amazon.com/All-new-Kindle-now-with-a-built-in-front-light/dp/B07FQ4DJ83/ref=sr_1_4?dchild=1&keywords=kindle&psr=PDAY&qid=1602585119&s=prime-day&smid=ATVPDKIKX0DER&sr=1-4&th=1

AMZN 新手... 想問下係呢條link 搵唔到seller 係邊個,
咁係唔係即係官方賣既?
79.99US, $620 好似ok咁..
用prime 直送香港?
集運平d
巴打買 international 版定 美版?
唔想煩集運
美森Oasis 8GB International版係咪近年最(or比較)抵?
一落單比人suspended 咗account
唔知衰咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞