[選擇困難症]買唔買Kindle好(9)暨交流區

1001 回覆
24 Like 3 Dislike
未呀
你邊到入!
Google小王子電器
Sorry我想問下,
我而家先用Comic Converter將jpg轉左cbz,再用calibre轉mobi
咁樣岩唔岩
cbz 好似係直食?
太耐無用 kindle 我都唔肯定。
近排有無巴打去 KOBO 時發現會強制轉做香港 store ?
setting 入面好似得返帳單地址,無再分個人地址同帳單地址…
表面上係可以篤返去台灣,但係一到比錢就強制轉返做香港。
如果你見到個 currency 係港幣就即係衰左 ...
強行寫帳單地址做台灣地址係得…

不過可能只係可以小額付款就呃到信用卡公司,
但大量購買唔知得唔得。
我只係買幾百蚊,咁應該無問題了 ...
搭單問睇台灣書,邊間ebook 好?同一本書唔同平台好似唔同價,連排版都有d 唔同
用ipad 睇
買過kindle 但少睇英文書就比左人了
新手想請教,英文書同中文書都有睇,如果英文就打算上amazon買。如果中文書買Google圖書轉到入去嘛?
轉到,但有機會有 bug。

可以完美解決到但煩。(要搵 Google CS 幫手,而且唔一定係 7x24 serve 你)。
個價錢應該嚇撚死人 ... 8K 有無可能落到樓呢?
Eink,Ereader 出黎既效果 真係好靚
希望可以見到呢樣科技改善,大家唔駛再捱昂貴大moon機
10吋moon 3000蚊始終買唔落手
早兩日買完無問題
感謝巴打解答,一般來講係咪都係等黑色星期五買會比較好
間唔中就有特價,自己留意一下。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞