[選擇困難症]買唔買Kindle好(9)暨交流區

1001 回覆
24 Like 3 Dislike
唔使諗到咁複雜

平時我喺kobo買完啲書,De完之後都只係直接轉佢入Kindle,又有直排,又有封面

BF買?
我BF前一日買PPW,而家都仲未寄
終於識整,但出到黎亂碼,都係算數唔搞佢照睇算
order page有無寫預計幾時到達?
我26號買oasis
2號已到美國倉
定係你訂國際版?
佢寫下星期一到 美版
美版要轉運係耐D
我國際版直送
content and device入面Docs d檔案, 禁完刪除, refresh page之後又出現番. 好ON9
再試多陣都係搞唔掂,不過唔緊要都可以照睇,唔該哂
用筆記本開啟這個OEBPS/toc.ncx,第一行就係<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
你睇下你轉出來的檔案係唔係encoding="UTF-8"
如果唔係就改一下睇下得唔得,如果係UTF-8都仲係亂碼,咁就唔知問題出係邊了
係UTF-8呀,搞唔掂就算啦都可以照睇,唔該哂你地
美版送去美國倉好快
ship完兩三日就到美國倉

我上次prime day用bns 七日到香港
仲快過我個frd買國際版順豐直送
咁宜家未ship都唔出奇嘅
通常ship完兩三日內就到美國倉
我都係BF買國際版oasis
琴日啱啱到咗
開心使用中
有冇得熄咗待機個畫面? 用緊無廣告板
我都係買美版
今日送到貨去BNS倉
個係寫住Your package was left in the mail room.
都唔知會唔會比人偷
我啱啱沉日先寄
早知買國際版,等咁耐
聖誕都唔知拎到未
好似要揀真人收 唔係就可能放門口
我上年試過被人偷,好彩amazon免費出返部機
27號買,今日到手,而家學緊點轉格式
拉本書入calibre右鍵佢轉換書本 彈出視窗右上揀格式
Black Friday 買oasis ,都係今日順豐送到。

本身用開kobo rakuten Kobo,操控反應明顯快過kobo,但有啲野未識調校。

如實體按鈕上係下一頁,但我想按下先下一頁,未識搞
寫哂delivery instruction啦
照放門口
Setting有得搞
Setting>all setting> reading options>page turn buttons禁reverse
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞