Notebook討論區 及 外國網購Notebook推介 (45),歡迎問NOP/新手請睇下#1-3

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
但A15得45% NTSC mon同散熱差喎⋯⋯
你接受到?
就係好1516
靚仔啲 定 好用啲
隔離nop post (1)有講,好下
好似要幾星期
gaming除左g14部部都差唔多柒
個外觀比盡你都係欣賞佢一個月就唔會望
其實設計嘅嘢真係見仁見智
我用緊G14唔覺佢特別靚,反而覺得A面真係好柒,
同時都唔覺其他機柒,可能日日對慣咗
G14只係佢用咗唔係電莖設計,你先覺得佢特別,冇電莖機咁柒

你試下Zephyrus G14 改名> Studiobook G14,成個設計正常同合理咗
AMD Cezanne and Lucienne to both power Ryzen 5000U series

https://videocardz.com/newz/amd-cezanne-and-lucienne-to-both-power-ryzen-5000u-series

oem搞緊新u
慢慢放啲消息出黎,應該同4000一樣12/1月公佈
10月新款個部?
新款係Zenbook S Flip,NOP係普通Zenbook 13 flip,仲係行10代U
oh咁幫你唔到
g14唔係重Gaming向 但Gaming laptop命名🙄🙄🙄🙄🙄
呢個係我一直嘅疑問

所以先話叫Studiobook G14先合佢嘅定位同設計

9up巴你覺得我今晚會唔會收到15g?
真心希望下代G15改下 唔好再擋住出風位
下代全線ROG配埋11Gen CPU & 3070M,可能又換Design了,啱啱好夠期2年幾左右Redesign 一次
會係幾時既事?
開心使用15g中
佢送貨時間得1800之前
聽朝homeoffice 簽收
巴打會唔會痴mon貼用keyboard cover?
唔會痴
想問下第一次開機要等setting等幾耐
等左成三個字仲係just a moment
10日咩撚都冇
想問下呢部野值唔值?見佢話原價成二萬咁濟。
無玩大作,最多都係玩lol程度嘅game。
唔該
2月打後
加多1000買到10代U RTX2060

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞