Notebook討論區 及 外國網購Notebook推介 (45),歡迎問NOP/新手請睇下#1-3

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
日文keyboard
巴打幾號送貨?
美森:已收到訂單
我們得到估計送貨日期後,將透過電子郵件通知您。

巴打係咪都係咁?
個mon係唔係100%rgb?
當然唔係啦
依度有幾多巴打買左m15?

+1
平多1000會衝
加左錢快遞,唔知準唔準時
多謝之鬼巴咁我就加多少少去買7501
另外想問下腦場價幾多,因為我見price.com都係賣$7700,只係貴nop $400,早幾日我上網「好似」見到有現金價$7200,仲平過nop (but not sure,好似係友x做優惠但我都唔肯定)
巴打點睇部 Lenovo IdeaPad L3 , 最平新機大約幾錢
巴打,有冇加錢快遞? 我冇加仲未出貨life
NOP 出左update
G14 繼續delay 直至17/11先再有新消息
姐係17/11前都唔會有?
巴打放左本M15? 你係咪一加錢訂完即出貨? 我諗緊好唔好取消訂單加錢加快, 尋晚買完仲未出貨
百分之99唔會啦 同埋係有新消息咋
新消息可能又係好似而家同你講繼續delay
放左了,放完岩先見有15g返貨就要左
未扣錢既話可以直接轉加快架喎
不過佢都仲未寫出貨,等我做白老鼠
【螺絲鬆咗會著火】Lenovo 宣布自願召回 ThinkPad X1 Carbon 檢查電池問題
https://www.pcmarket.com.hk/lenovo宣布自願召回thinkpad-x1-carbon檢查電池問題/

Email 話會賠現金券
同埋佢香港華碩封信講明之後stock會比哂大學機先
即係其他街鋪訂左機既好大機會等到2046
訂單詳細果到有,我買完兩三個鐘就扣左
友和?黑店

腦場i7做緊9500到,i5唔記得,但就一定NOP平啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞