Notebook討論區 及 外國網購Notebook推介 (45),歡迎問NOP/新手請睇下#1-3

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
7k 剪乜野片
直頭問埋客服
We'll e-mail you with an estimated delivery date as soon as we have more information.

The delivery date or the shipping date is not assigned
cut單,比錢快遞
算啦 等左咁多日 夠10日再屌 怕cut完直頭冇埋
仆街,我visa等左一日多d先比到錢, 痴線, 希望今個星期到貨
諗住等black Friday 先買係咪好不智
唔急用 定買nop等住先
咁要剪實剪到既,快同慢既分別同lag唔lag機啫
Prime day早過black friday(應該十月prime day)
貨都唔夠咁cut真係分分鐘機都冇埋
Dell Vostro 5501
定係揀 Dell Vostro V3590-R1720
呢2部得唔得?
真係簡單剪下片,剪到就得...
正常偏lag應該都接受到
所以我等夠10日再睇下點
但到時都唔知邊d有貨
唔過萬都可以接受
其實我會玩既game當中最demanding就係HOI4,要求唔算好高
https://www.google.com.hk/amp/s/www.systemrequirementslab.com/cyri/requirements/hearts-of-iron-iv/12834/amp
唔好意思想問問咁多位有冇notebook推介
Budget:萬一蚊左右
用途:打機畫圖 因為唔係成日玩所以唔可以肯定玩邊一隻
但係起碼可以畫圖係重點
$5-6k 想買部文書機比老豆用
唔介意香港/上網買 有冇推介?
Vivobook 15 S513,大件夾抵食
https://www.amazon.com/dp/B08D9491JN
Helios 300
I7-10750H/16/512+1TB/RTX2060
$10700有找
啱啱打左去d電腦鋪問,問左#1果dASUS既AMD機幾乎都無貨
如果肯再加筆直加到~15000,會唔會有D其他好選擇可以推薦?
我就係被cut師,同我講話件野damaged左
都唔知係咪冇貨
Swift 5 同galaxy book s
大家都係i 5, 8000蚊左右
都係輕身 有touch mon

如果我用黎做文書,用zoom 教學,(應該唔剪片)
唔打機,
邊部會好d
好似唔見你地有講三星機
Swift 5 sure

Book S粒U廢到喊,假i5
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞