Notebook討論區 及 外國網購Notebook推介 (45),歡迎問NOP/新手請睇下#1-3

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
正常人都諗到,其實要派都派比門市/連鎖舖先
門市又原價賣,又係原價攞貨

連鎖店嗰啲應該比人插得勁啲

門市就唔會比客插嘅?
最大獲Moss 收哂人full paid
集體退單佢都唔得掂
門市表示只收人$500/1000訂

又唔係要比錢代理先有貨(可能Moss 係啦),咁大筆錢正常都係落訂,佢又唔係實有貨又收人full paid,冇咁大個頭又戴咁大頂帽

得罪講句,好多人貪平又去咗買NOP G14,淨計R9嗰度起碼都300部以上,睇佢點派貨
仲要出新限定版
好,多謝晒
有冇人訂咗dell 7501 而家話11月先有貨
估唔到買電腦都變期貨
哇頂,我上去諗住落訂就見到咁
大家可唔可以比個建議我,依家落訂但11月先拎到機
抑或是唔訂等之後腦場會唔會有機岩我?我借左學校部notebook最遲年尾要還...
我係用手機見到

請問,如果普通俾小朋友做下功課,用zoom上堂,睇下片,唔係好打機的話,依部夠唔夠用? 性價比ok?
最緊要順
又或者會唔會有啲再平啲既選擇?
唔該各位
我取消左再入過 睇下聽朝起身有冇扣錢
小弟amazon買野新手

想問下amazon買野點解ship to hk 但係process out的時候又話not ship to your address
等腦場出11代CPU囉,10月尾腦場應該有
買邊樣
買Vivobook S14 (Ryzen 5)好過啦⋯⋯
5500左右

低過5000啲機都好廢,再平一係iPad 8算
試禁緊notebook
我星期3訂 佢都好似未扣錢
屌係要訂左冇耐先可以轉課金加速, 我del左張單直接入左速遞, 希望爽手
兇宅網店要full pay
如果佢真係比哂D貨nop
而11月尾都冇貨比我既話諗住退左佢買ps5算
雖然都係未必有貨
佢原先話6-10日我等下算
aorus 15g清貨清得勁撚快
一返就清
中午見重有2部
個個由G14 M15轉晒去15G
緊係清得快
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞