廉價航空及平價機票集中討論區 (4)

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
用永安app訂樂桃 6月頭去5日大阪 三個人每人1950 但係唔包行李,得10kg手提

樂桃差唔多, 一路都係做呢口價位

正價啫無咩問題

我國籍填錯過中國大陸冇得改 咁點算好
我喺永永app搞
用永安app訂樂桃 6月頭去5日大阪 三個人每人1950 但係唔包行李,得10kg手提

正價啫無咩問題

我國籍填錯咗中國大陸唔係中國香港冇得改 咁點算好
我喺永安app搞
星期六即興去曼谷 係咪二千走唔甩
國泰fanfares 會唔會仲有平?

fanfares好少中Bangkok啦咁熱門
即興硬食是常識吧...你睇有無LCC唔寄倉會唔會再平

國泰2千
唉算啦

正價啫無咩問題

我國籍填錯過中國大陸冇得改 咁點算好
我喺永永app搞

樂桃就冇所謂
冇唸過買到咁平既機票 $3411

我同你一樣買左去倫敦走巴塞 時間一樣但日子唔同貴100

佢個system好on9 要係咁試啲日期時間揾最平 我由一開始3千9百幾揾到3千4百幾 試過揾巴塞早一班機走減2百幾蚊...
巴打去邊個國家玩?我去英荷法西

溫馨小提示QR class T儲落Iberia嘅avios可以儲到50%

今日先開左Asia Miles户口 遲啲再補交文件俾佢地入翻里數 avios好似冇咁岀名我唔係好識
見D買回送去有咁多唔駛搶
又有D手痕
時間西到

其實同平時價錢差唔多,平200幾蚊左右
時間西到

關西都有早去晚回1200蚊
算OK啦
時間西到

算OK啦

例如? 巴打推介d時間睇睇
時間西到

算OK啦

10月尾同12月頭都有見過
你download個app逐日check下啦
時間西到

算OK啦

10月尾同12月頭都有見過
你download個app逐日check下啦

有dl, 通常都要請3-4日假先有機會連到星期六日
時間西到

算OK啦

大家最鐘意嘅早去晚返我用咗15秒就㩒到出嚟

佢個system好on9 要係咁試啲日期時間揾最平 我由一開始3千9百幾揾到3千4百幾 試過揾巴塞早一班機走減2百幾蚊...
巴打去邊個國家玩?我去英荷法西

我係歐洲得10日 所以淨係去英西
Btw你早我一日返香港

呢間咩航空?

呢間咩航空?

flight no都show曬出嚟
一google就出結果啦

呢間咩航空?

flight no都show曬出嚟
一google就出結果啦

對唔住bro
少搶機票
請問係唔係咁樣揀9月5號 打晒hkexpress 我同第二位既資料就可以搶到?
係唔係一定要信用卡
定填完啲資料都要等email覆先知搶唔搶到?
少搶機票
請問係唔係咁樣揀9月5號 打晒hkexpress 我同第二位既資料就可以搶到?
係唔係一定要信用卡

新手一問 唔該大家
少搶機票
係唔係一定要信用卡

新手一問 唔該大家

少搶機票
係唔係一定要信用卡

新手一問 唔該大家

信用咭俾錢最穩陣
基本上畀完錢之後有個畫面show到booking ref.就係買到
過咗最peak嘅時間正常半個鐘頭內就會有email
少搶機票
係唔係一定要信用卡

新手一問 唔該大家

信用咭俾錢最穩陣
基本上畀完錢之後有個畫面show到booking ref.就係買到
而家過咗最peak嘅時間正常半個鐘頭內就會有email
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞