廉價航空及平價機票集中討論區 (4)

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
6月尾平日飛東京 早去 晚返 正常幾$左右
買左11月頭hx去東京
$1469

飛咩時間

早去早番
去7日
呢排搭uo起飛落機都係用中場客運
好過以前次次都要搭巴士
同埋飛大阪一定有一個日本crew
想問下大家點知幾時有折?
Set左notifications?定咩
88蚊機票果陣同個fd一齊買左uo機票去玩,同一張單,但係佢而加去唔到,想問下我會唔會無得去架
呢排搭uo起飛落機都係用中場客運
好過以前次次都要搭巴士
同埋飛大阪一定有一個日本crew

中場都要坐巴士
剛剛程Fukuoka中咗228坐巴士坐到暈
當日228-230三部都係老母

利申:今晚返香港

回程老母中場又係坐巴士
不過連LH肥婆同火雞都係拍中場
我想問下有無巴絲搭uo去到閘口比人磅handcarry行李?
我想問下有無巴絲搭uo去到閘口比人磅handcarry行李?

暫時未試過 只會check in時磅
BTW 今日又delay

聽聞東京返香港有班機 大delay ...
想問吓UO飛成田係咪多數去T3?
因為要book車咁我揀返T2(無T3)個counter有無錯

就係坐呢班

要等到中午12:45,都唔知點等
因為要book車咁我揀返T2(無T3)個counter有無錯

UO 飛成田T2

UO 飛成田T2

T2 暫時得春秋/濟州/ jetstar / 香草用

UO 飛成田T2

T3 暫時得春秋/濟州/ jetstar / 香草用

就係坐呢班

Delay 好耐wo
UO 係未唔夠機 搞到咁..
係咪623果班?上網睇架機一早到左啦
咩事delay咁耐?
屌放大假淨係攞到7月20-24
呢d日子d機票最撚貴
都唔知去唔去好
匯豐果新優勢幾抵 買1000平200

就係坐呢班

Delay 好耐wo
UO 係未唔夠機 搞到咁..

去嗰班UO622冇事
去到當地先發現到死機

然之後就係LCC一貫做法
死機冇代替
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞