廉價航空及平價機票集中討論區 (4)

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
有冇巴打會去台灣,小弟買多左張數據卡,價錢可議,急放[img][url]https://na.cx/i/v906kQw.jpg[/img[/url]

有效期去到今年12月

No Facebook
有冇巴打會去台灣,小弟買多左張數據卡,價錢可議,急放[img][url]https://na.cx/i/v906kQw.jpg[/img[/url]

有效期去到今年12月

No Facebook

上唔到fb架咩
今日收到sms 話要再班次
要夜d先到到埗
係唔係硬食嫁喇?
利申 第1次買廉航唔太識野 屌細力d
今日收到sms 話要班次
要夜d先到到埗
係唔係硬食嫁喇?
要夜d先到到埗
係唔係硬食嫁喇?

如果uo老母改超過兩粒鐘可以改好似係
要夜d先到到埗
係唔係硬食嫁喇?

email寫得詳細啲
未收到就冇計
要夜d先到到埗
係唔係硬食嫁喇?

尊敬的旅客,您好!

感謝您選乘HK Express。

此郵件僅供通知,請勿直接回復。

由於航務運作,原定於1405由HKG出發、於2017年05月25日 1840
抵達ICN的航班UO3680之時間將有所更改。

以下是我們建議的新航班資料:

航班編號:UO3680
新航班出發日期:2017年05月25日
新航班時間:1655由HKG出發 / 2017年05月25日 2210抵達ICN

可以點搞? 定係要照跟
要夜d先到到埗
係唔係硬食嫁喇?

尊敬的旅客,您好!

由於航務運作,原定於1405由HKG出發、於2017年05月25日 1840

新航班時間:1655由HKG出發 / 2017年05月25日 2210抵達ICN

可以點搞? 定係要照跟

打佢條永遠都唔通嘅hotline
不過我有DD印象而家變咗係畀人改over4hrs先可以免費改一次
所以都係睇同佢拗到幾多
有心理準備要硬食
要夜d先到到埗
係唔係硬食嫁喇?

尊敬的旅客,您好!

可以點搞? 定係要照跟

不過我有DD印象而家變咗係畀人改over4hrs先可以免費改一次
所以都係睇同佢拗到幾多
有心理準備要硬食

岩岩打左陣 冇人聽
都係溫書先 聽日再打
唔該哂巴打
lau ming
班人嘈人地取消關島真係好肉酸 人地退左錢仲想點 話book晒酒店租晒車取消唔到又關uo事 仲想人地賠酒店俾你 最搞笑係攞埋商品說明條例出黎話人呃佢 話以後唔搭但見到$8又係死死地氣仆去搶 定期上去睇下班人嘈真係一大娛樂黎
班人嘈人地取消關島真係好肉酸 人地退左錢仲想點 話book晒酒店租晒車取消唔到又關uo事 仲想人地賠酒店俾你 最搞笑係攞埋商品說明條例出黎話人呃佢 話以後唔搭但見到$8又係死死地氣仆去搶 定期上去睇下班人嘈真係一大娛樂黎

但其實佢咁取消對班旅客都好大影響
睇下有冇買旅保啦 可能旅保有得claim...

btw, hk express真係好坐?
我見好人都走去搶8蚊機票, 但哩間公司D質素係點?

超級唔好坐
啲線隨時成條摺埋
就算唔接埋只係改下你時間都有排頭痕
條熱線又365日都打唔通
所以非常唔建議其他人坐老母
要夜d先到到埗
係唔係硬食嫁喇?

可以點搞? 定係要照跟

所以都係睇同佢拗到幾多
有心理準備要硬食

岩岩打左去
幾好彩一打就有人聽
成功改到時間
唔該哂兩位

但其實佢咁取消對班旅客都好大影響
睇下有冇買旅保啦 可能旅保有得claim...

btw, hk express真係好坐?
我見好人都走去搶8蚊機票, 但哩間公司D質素係點?

超級唔好坐
啲線隨時成條摺埋
就算唔接埋只係改下你時間都有排頭痕
條熱線又365日都打唔通
所以非常唔建議其他人坐老母

講真貴幾百幫襯其他公司好過
包行李計返HX好多時只係貴好少
幾百都唔使
仲有
上個禮拜見識過A321張凳
極品到呀
仲有
上個禮拜見識過A321張凳
極品到呀

早兩日搭12月出廠隻320neo返香港 (B-LCL) 我又覺得okay喎
不過張凳好似紙咁薄後面輕輕郁一郁都好似畀人按摩咁
係廚叉lease嗰幾架啲凳就真係唔掂又殘又污糟仲要紅色
星期六即興去曼谷 係咪二千走唔甩
國泰fanfares 會唔會仲有平?
用永安app訂樂桃 6月頭去5日大阪 三個人每人1950 但係唔包行李,得10kg手提
用永安app訂樂桃 6月頭去5日大阪 三個人每人1950 但係唔包行李,得10kg手提

樂桃差唔多, 一路都係做呢口價位
冇唸過買到咁平既機票 $3411

我同你一樣買左去倫敦走巴塞 時間一樣但日子唔同貴100
星期六即興去曼谷 係咪二千走唔甩
國泰fanfares 會唔會仲有平?

fanfares好少中Bangkok啦咁熱門
即興硬食是常識吧...你睇有無LCC唔寄倉會唔會再平

樂桃差唔多, 一路都係做呢口價位

正價啫無咩問題
冇唸過買到咁平既機票 $3411

我同你一樣買左去倫敦走巴塞 時間一樣但日子唔同貴100

溫馨小提示QR class T儲落Iberia嘅avios可以儲到50%
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞