廉價航空及平價機票集中討論區 (4)

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
感謝巴絲嘅回覆 應該唔諗強國啦 自己去就話無所謂帶住班親戚都係廢事

強國太多uncertainty
淨你空管都可以玩死你
感謝巴絲嘅回覆 應該唔諗強國啦 自己去就話無所謂帶住班親戚都係廢事

淨你空管都可以玩死你

通常建議中停時間都4個半鐘以上
因為佢地自己都覺得3個鐘delay太正常
5至6個鐘for轉機最好
根本巴打經驗,黎緊會唔會再有香港去大版6月優惠機票?

報左cre,5月中先出考時間,唔敢買機票住 ,見到hkexpress 去大阪1400左右,最後好似要今日訂,點算 畢業旅行來,大家救下我

我都想知

淨你空管都可以玩死你

我冇記錯嘅話1800蚊飛係要來回都係北京過夜

淨你空管都可以玩死你

我冇記錯嘅話1800蚊飛係要來回都係北京過夜

日擊低過2千5 9成要過夜
未必抵玩
名古屋機票好撚貴 早兩日睇又無出手 唔知遲啲仲會唔會有6月尾sale

幫親戚買uo機票打漏左佢個英文名eg Mary
嗰350蚊改名係咪硬食

其實我老豆上次幫呢個親戚訂去高松都試過 都無事

嗰350蚊改名係咪硬食

唔知地勤姐姐會唔會好心幫我改呢 定350當交學費算
瑞士航空一個鐘轉機廉航,行李係咪死硬
老母吳哥91數埋得三五日
真係皇恩浩蕩

想問點樣查到新航班個時間
瑞士航空一個鐘轉機廉航,行李係咪死硬

同一個booking?

唔係
廉航另外買
係咪要出境拎行李先可以上機

用佢個網試book同一日

用佢個網試book同一日

重發行程單會否更好

報左cre,5月中先出考時間,唔敢買機票住 ,見到hkexpress 去大阪1400左右,最後好似要今日訂,點算 畢業旅行來,大家救下我

我都想知

同問

我都想知

同問

唔樂觀...重要而家未知CRE Timetable
如果係我就check定因航彈起和去重有無貨
之後定個deadline如果等唔到啱價畀錢因航包底

嗰350蚊改名係咪硬食

唔知地勤姐姐會唔會好心幫我改呢 定350當交學費算

呢個要睇航空公司,你直接打去叫佢幫你改先啦,到時去到搞怕麻煩,我都試過漏左英文名,加翻要比錢,不過有啲航空公司唔洗加錢

我都想知

同問

唔樂觀...重要而家未知CRE Timetable
如果係我就check定因航彈起和去重有無貨
之後定個deadline如果等唔到啱價畀錢因航包底

太近,機會應該細
想問下去新加坡通常幾錢叫平?我見新加坡航空賣千六1個人包行李
平時成日去日本,想問下新加坡
想問下去新加坡通常幾錢叫平?我見新加坡航空賣千六1個人包行李
平時成日去日本,想問下新加坡

CX/SQ below 1.3k
UA below 1.2k
TR/3K below 700
TZ below 600

Alt:
BI below 1.2k
MH below 1k
AK below 700

中東三寶初體驗

中東三寶初體驗

隻熊
有冇巴打會去台灣,小弟買多左張數據卡,價錢可議,急放[img]https://na.cx/i/v906kQw.jpg[/img
有冇巴打會去台灣,小弟買多左張數據卡,價錢可議,急放[img][url]https://na.cx/i/v906kQw.jpg[/img[/url]

有效期去到今年12月
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞