廉價航空及平價機票集中討論區 (4)

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
濟洲12月去
2條友$4400 來回連託運抵唔抵

12月頭定尾先

過埋聖誕
用網個live chat啦
等5分鐘就有人應

有呢樣野既咩,
濟洲12月去

12月頭定尾先

過埋聖誕

相比起CX OX呢啲都抵既
濟洲12月去

12月頭定尾先

過埋聖誕

相比起CX OZ呢啲都抵既
欣豐虎航係咪要收皮
website ready to close at late July

轉曬畀scoot呀
用網個live chat啦
等5分鐘就有人應

有呢樣野既咩,

Contact us果版有得live chat
唔洗等好耐好過打電話
濟洲12月去

12月頭定尾先

過埋聖誕

我覺得正價only
xmax連到一月頭其實都係peak
會難少少有sale得返幾個月
但濟洲LCC好似有幾間可以比比價先
同埋濟洲算係老母周末潮遊常客
如果個價無大升可以等等星期六日個半價sale
唔洗爭輕鬆買應該做到千五包20Kg
欣豐虎航係咪要收皮
website ready to close at late July

轉曬畀scoot呀

支持大機LCC
濟洲12月去

12月頭定尾先

過埋聖誕

我覺得正價only

感謝巴打
星期六日又有sale? 咁我到時再睇下先
濟洲12月去

12月頭定尾先

過埋聖誕

我覺得正價only

感謝巴打

老母每個星期六日都有幾個地方半價
但個價唔夠mega sale吸引所以比較少人會理
想買ufly pass
打齊哂野但一直出No passenger associated with the booking
點樣先知有冇俾到錢?
琴日hkexpress 32蚊輸入左card no.
之後出左unavailable話咩冇晒位
但今日又有email sd黎話我未complete booking 而且日子係唔同
咁即係我而家有冇買到?
利伸 白痴
諗住8月尾去泰國,機票大約1450一個人,抵唔抵屌?
點樣先知有冇俾到錢?
琴日hkexpress 32蚊輸入左card no.
之後出左unavailable話咩冇晒位
但今日又有email sd黎話我未complete booking 而且日子係唔同
咁即係我而家有冇買到?
利伸 白痴

打去cs問
濟洲12月去

12月頭定尾先

過埋聖誕

我覺得正價only

感謝巴打

佢D 半價,買一送一,買去送回其實都唔抵買
濟洲12月去

12月頭定尾先

過埋聖誕

我覺得正價only

感謝巴打

12月尾就唔同講法啦

過埋聖誕

我覺得正價only

感謝巴打

12月尾就唔同講法啦

到底點先買到ufly pass
打岩哂野係一直出No passenger associated with the booking
Cs叫我用埋ie
都試埋都唔得
諗住8月尾去泰國,機票大約1450一個人,抵唔抵屌?

邊間先?
想問~850
9月頭 星洲 五日 scoot 係咪算正常價位
想問hkexpress 同一張訂單book左兩個人
咁其中一個去唔到
另外一個自己去得唔得

洗唔洗一定要兩個一齊?
咁其中一個去唔到
另外一個自己去得唔得

洗唔洗一定要兩個一齊?

然後退稅整係退一個?
咁其中一個去唔到
另外一個自己去得唔得

洗唔洗一定要兩個一齊?

然後退稅整係退一個?

可以一個退一個自己去
利申:朋友試過
買到OU
9月去福岡
來回都包行李 7XX
想請問下,做特價黎講
如果要買行李來回,快運都1千多啲,
港航都係多二三百包行李
但港航一定要經旅遊網訂?
上mxxthk個網推介係啲第三方網站
穩唔穩陣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞