廉價航空及平價機票集中討論區 (4)

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
rubbish
彈左error但係收到信用卡提示話過左數, 應該聽朝就有email?

你地有sms通知過數都好

我冇通知,但又唔知買唔買到
你地去東京5日會唔會要埋寄倉行李?

東京4日,冇要
有一次入完卡比錢嗰陣彈左error
而家訂第二次佢話this booking is a duplicate of an existing booking係咪姐係第一次已經成功買左?

天啊 終於見到booking ref
可以訓覺了

痴線 第一次用咗個半鐘
之前買過n次都係半個鐘內搞掂
屌,終於搞撚掂
聽朝等EMAIL
show我fail但又有SMS話過左數,係唔係可以停手

same

係 reward-U page check有記錄
如果有入可以試下
有無師兄買左9月中去布吉?
dllm, 入晒卡info又話買唔到
dllm, 入晒卡info又話買唔到

X2
收到msg 過左數, 係咪代表買到
希望聽朝收到e mail
等email btw 其實個pass仲抵唔抵買
大家係咪都買UO都係收到過數SMS,但未收到EMAIL???

same

一樣情況
驚佢買唔到又扣數就煩

same

一樣情況
驚佢買唔到又扣數就煩

我都係 係 reward - u 又睇唔到自己有紀錄

不過我係岩岩買完飛先知自己未active reward -u

same

一樣情況
驚佢買唔到又扣數就煩

same
有無師兄買左9月中去布吉?

幫個fd買左10月頭 自己就諗緊join佢定後一個月先去
訓醒冇email先再算
fd 買到來回 我買唔到 唯有買左去程先

屌 明明我load緊 再叫佢睇有冇
九月頭咁多68嘅

但我已經冇假
日本都仲有好多
買完出error ,之後收到過數sms

但今朝收到個email 話咩dont miss your chance叫你快d complete個booking

咁代表咩
有冇人已經收到mail
買完出error ,之後收到過數sms

但今朝收到個email 話咩dont miss your chance叫你快d complete個booking

咁代表咩

佢嗰server係咁
server capacity爆email server又爆嘅話就會delay出呢封嘢
揸緊意志唔好畀封嘢呃
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞