廉價航空及平價機票集中討論區 (4)

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
UO係咪就快收皮 窮撚表示唔想佢咁快執

成日覺得uo d優惠似係俾外國客來hk多
8成回程早過去程

比大陸佬黎轉機
大阪番香港單程820 唔計寄艙 抵唔抵屌jetstar
Hk express會唔會執笠
有冇人想十一月去旅行
東南亞地區 四日或五日
有冇人想十一月去旅行
東南亞地區 四日或五日

想問如果東京去墨爾本 最平係咪搭Jetstar去黃金海岸再轉機

同埋有無澳洲/英國既廉航情報網站
想去德國幾錢先算平

最好柏林 或 慕尼克
第一次買機票,買UO原本想12月26號去,1月1號返。點知買錯左2月1號返,改返機票加埋成4250蚊
第一次買機票,買UO原本想12月26號去,1月1號返。點知買錯左2月1號返,改返機票加埋成4250蚊

咁撚ON9都有

咁撚ON9都有

老虎蟹都改 所有uo嘅產品都會絕版炒上 到時大英博物館同你收翻 起碼原價十倍

即係買咗12月26號去,2月1號返

一月一日冇可能平

一月一日冇可能平

去足1個月未得囉

一月一日冇可能平

去足1個月未得囉

買多兩張去兩次亦得
有無巴試過單程首爾翻香港?想問下你地搭咩
UO有ufly pass都唔想搭
去程Air Busan去,屍殺列車翻首爾
聽朝UO出發....好緊張
希望唔好改時間
11月中去名古屋 上星期改遲9個字 來回程,今朝改遲2個字去程。
唔知改到幾時
希望唔好改時間

又唔會咁抆水嘅
11月中去名古屋 上星期改遲9個字 來回程,今朝改遲2個字去程。
唔知改到幾時

咪算好囉…我改早3個鐘添啦大阪回程
想去德國幾錢先算平

最好柏林 或 慕尼克

3千幾- 漢莎直航 來回慕尼黑 (已包 慕尼黑去柏林內陸機)
正常特價可能3千尾/4千頭
你可以試下回程選隔日飛廣州 (可平幾百)要用expedia買
官網選唔到去廣州

中東都做到3千幾
但直航幾爽。 去程 香港晚機 訓醒去慕尼黑 當地5am到慕尼黑, 再轉飛柏林 只係8am就到柏林。
出年二月去大阪 除左uo 仲有邊間航空公司平
希望有11月last minute平機票去日本 隨咗平日之外,其他都貴
出年二月去大阪 除左uo 仲有邊間航空公司平

多期假既唔會平架啦
希望唔好改時間

又唔會咁抆水嘅

已經返左黎
出發都準時, 係返黎DELAY左2個鐘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞