廉價航空及平價機票集中討論區 (4)

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
屌奶媽 屌東京 香港來回
第一次俾錢出Error
我以為無訂到,第二次成功咗,之後入去Reward u一睇,佢老味原來第一次有訂到
即刻Send email去屌鬼

reward u 可以即時睇到咩?

啱啱login入去已經有record
屌奶媽 屌東京 香港來回
第一次俾錢出Error
我以為無訂到,第二次成功咗,之後入去Reward u一睇,佢老味原來第一次有訂到
即刻Send email去屌鬼

reward u 可以即時睇到咩?

啱啱login入去已經有record

我仲未見有,問題係我用女朋友張卡look,唔知成唔成功
買咗一月去東京
屌奶星本身諗住去六七日
為咗買$32最後買左十日

Between又係收到扣錢SMS但係冇訂單Number

我都係為左買32蚊 買左成11日
8月27飛大阪
我買左幾次 幾次禁confirm俾錢都彈左去驗證 之後再彈去主頁
最後一次買就成功彈左個confirm買左既page同埋有code
好驚前幾次會無啦啦扣錢
比左錢收到銀行email但出唔到confirm screen
出error
好彩上到黎見到咁多人同我一樣

我copy左佢個error有無用
有無得退
想問下俾左錢之後 彈左confirm payment pending booking 幾時先會有confirmation email?
想問下俾左錢之後 彈左confirm payment pending booking 幾時先會有confirmation email?

根據過往經驗正常情況下12點買嘅話天光之前會收到
心急嘅話而家打上去call center啦
開咗啦
收完sth went wrong 同銀行sms 今朝起身乜7都收唔到

根據過往經驗正常情況下12點買嘅話天光之前會收到
心急嘅話而家打上去call center啦
開咗啦

me 朝早7點先book 咁要再等下啦 唔該巴打!
第一次單拖旅行過生日 好緊張
尋晚訂既巴打
如果到依家都未收到 confirm email

唔好諗
即刻打上去問問啦
用左online chat 搵到個booking喇
用英文條線啲音樂都未開始響就已經有人聽勁快問到booking ref check完安心曬 不過都係仲未收到email
收到email啦
啱啱打咗上Hotline
個姐姐幫我Cancel咗其中一程再申請full refund
啱啱打咗上Hotline
個姐姐幫我Cancel咗其中一程再申請full refund

Refund re到死都未有
用英文條線啲音樂都未開始響就已經有人聽勁快問到booking ref check完安心曬 不過都係仲未收到email

英文線幾多號?
用網個live chat啦
等5分鐘就有人應
book左8 月尾9 月頭

我都係 都唔係32蚊 就我細佬無計
教大家打電話去最快係揀普通話然後第一句用廣東話講
喂 聽唔聽到
匪慶日兩日紅日冇discount, 逼住30號返
好彩係打日文hotline 幾秒就有人聽
雖然嗰邊應該都係香港人
濟洲12月去
2條友$4400 來回連託運抵唔抵
濟洲12月去

12月頭定尾先
濟洲12月去

3000盡
欣豐虎航係咪要收皮
website ready to close at late July
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞