廉價航空及平價機票集中討論區 (4)

1001 回覆
3 Like 3 Dislike

九月頭去高雄係咪真係要硬食港龍
呢期快運啲運作好似好亂下, 各位知唔知有咩保險可以保障到自己, 追左啲post見到一般保險似乎保唔到

點亂,唔夠機實cut 非日韓班次先La

今次反而係日韓班次中曬伏

Summer加班機去到最後Cut尻佢
吸水成功
九月頭去高雄係咪真係要硬食港龍

KHH 得CI同KA
睇埋CI個價先
呢期快運啲運作好似好亂下, 各位知唔知有咩保險可以保障到自己, 追左啲post見到一般保險似乎保唔到

Summer加班機去到最後Cut尻佢
吸水成功

可能冇人買.減低損失
想問問永安係咪多數會比航空公司官網買平同信得過

永安俾ctrip收購左 要信得過官網買好啲

因為我見價錢爭百幾到,又唔係爭好多其實無咩所謂,純粹想知永安個網信唔信得過同有無巴絲試過

利伸:想買8月尾台灣機票,見到最平都要1500

因為我見價錢爭百幾到,又唔係爭好多其實無咩所謂,純粹想知永安個網信唔信得過同有無巴絲試過

利伸:想買8月尾台灣機票,見到最平都要1500

聽講好多人係CTRIP 同永安APPS 買完野
好快就會收到信用卡被盜用既報告

有人數過一日有62班機去日本

agent比官網信得過係咩概念

成萬幾人

暑假

成萬幾人

暑假

今個星期人有64班

agent比官網信得過係咩概念

Agent 改名行政費好高
同埋改名 旅行社同航空公司會互推
QR玩埋零蚊busines
不過要喺胡志明市飛
9月hk飛東京係咪剩係得hkexpress, jetstar, vanilla
見vanilla $1千早機去晚機返,係咪唔錯?
hkexpress $77x但d時間麻麻,去同返都要瞓機場
快運今晚0:05買單程比尋晚貴百幾 係咪買去送回作怪
快運今晚0:05買單程比尋晚貴百幾 係咪買去送回作怪

of course
黎咁9月想返台灣 岩岩轉左工 唔想拎假
只好玩快閃旅行
八月尾台北係咪已經唔會有可能有平機票
9月hk飛東京係咪剩係得hkexpress, jetstar, vanilla
見vanilla $1千早機去晚機返,係咪唔錯?
hkexpress $77x但d時間麻麻,去同返都要瞓機場

hkexpress除非你咁唔好彩班機delay, 唔係架話去程無理由要訓機場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞