廉價航空及平價機票集中討論區 (4)

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
有冇人同我一樣uflypass 果頁入唔到

我手機入唔到,屋企部PC先入到

有冇人入到UFLYPASS個網去加餐/預先BOOK位?

諗住用UFLYPASS入去補買返但唔入唔到
有冇人同我一樣uflypass 果頁入唔到

我手機入唔到,屋企部PC先入到

有冇人入到UFLYPASS個網去加餐/預先BOOK位?

諗住用UFLYPASS入去補買返但唔入唔到

有email有booking ref就返返去mainpage個管理我的訂位搞就得啦
雖然麻煩好多

18年1月1 - 5號 去大阪 算唔算旺季

千5蚊無行李算平?
Hkexpress做咩係咁放大阪平飛

$32個次已經勁多 時間又靚

Hkexpress做咩係咁放大阪平飛

$32個次已經勁多 時間又靚

係咪港豬去得太多去到唔想去

暑期無平飛呢個topic講咗幾多次
定你買定下年

定你買定下年

8月尾會唔會有?

定你買定下年

8月尾會唔會有?

應該最多回落去到正常價

btw而家先買唔洗硬食貴飛要還神
HK Express表示,來往香港及高松航線已有一年,目前每周4班,已搭載6萬名乘客,當地消費額已達1300萬美元,而在傍晚6時將推出數百張的81元機票優惠,予想以最優惠價格旅行人士建議,應盡早計劃及預訂行程。

行政總裁安浩恩表示,多個客戶調查中,日本都是領先的最想旅遊目的地,故會繼續增加航線,目前有五個屬意的新城市,但因航時(slot)問題未能實行,但期望可以盡快,又指今午會召開航點擴張的會議,冀即將可以有新公布。

對於上半年取消關島航線,他指是因為營運成本較預期高及低客座率所政,較將航時調至其他受歡迎航點,但希望日後可以重返。他又指,當航點增至40-50個時,將考慮長途航班。

HK Express表示,來往香港及高松航線已有一年,目前每周4班,已搭載6萬名乘客,當地消費額已達1300萬美元,而在傍晚6時將推出數百張的81元機票優惠,予想以最優惠價格旅行人士建議,應盡早計劃及預訂行程。

行政總裁安浩恩表示,多個客戶調查中,日本都是領先的最想旅遊目的地,故會繼續增加航線,目前有五個屬意的新城市,但因航時(slot)問題未能實行,但期望可以盡快,又指今午會召開航點擴張的會議,冀即將可以有新公布。

對於上半年取消關島航線,他指是因為營運成本較預期高及低客座率所政,較將航時調至其他受歡迎航點,但希望日後可以重返。他又指,當航點增至40-50個時,將考慮長途航班。

東北,北海道同四國佢都無
今次5個咁多
應該呢3 區都有掛

重long haul
佢開完啲port唔cut先算

因航表示感恩報老母時都不忘喺文中tag佢

今次5個咁多
應該呢3 區都有掛

高松表示極度遺憾

今次5個咁多
應該呢3 區都有掛

啲二三線port應該唔會同廚叉重覆咁多
同埋A320頂唔頂到飛去sapporo

利申:覺得東北有份
HK AIRLINE好唔好坐架
之前搭UO去台灣 隻腳頂住 坐一個鐘都已經好辛苦
HK AIRLINE好唔好坐架
之前搭UO去台灣 隻腳頂住 坐一個鐘都已經好辛苦

睇係去邊
如果坐細機A320 Family
LCC同FSC其實間間都差唔多

利申:覺得UO老母腳位算叫做唔差
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞