廉價航空及平價機票集中討論區 (4)

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
秦國一月香港航空$1270連稅 包20kg係咪算貴

唔算貴,又唔算好平囉
買HK Express 真係好緊張

一日未落地都唔知有咩事發生
同屋企人想月尾去福岡
仲要fxxking five冇2人同行優惠
用2千蚊買UO係唔係好不智
12月想快閃名古屋兩日睇比賽
雖然直接買名古屋來回方便啲
但好似大阪凌晨機最好 唔洗請假
我想問下,香港去大阪既機票,1600 蚊來回連20KG行李算唔算最平?

咩airline

Hk express

1600可以買到hx唔洗廉航

西時間一定有

唔算西既
我是但禁唔係旺季都叫有時間俾你揀
但1600坐uo..除非假期啦

大阪UO 1600坐到兩個人了 買咗二人來回 其中一個人加咗行李 埋單$1700 午去晚返

好明顯你講既比較係好唔公平
你試下用HX 包20kg 行李 包餐 買UO差唔多時間 同package 你就知UO加加埋埋就貴
我想問下,香港去大阪既機票,1600 蚊來回連20KG行李算唔算最平?

咩airline

Hk express

西時間一定有

唔算西既

大阪UO 1600坐到兩個人了 買咗二人來回 其中一個人加咗行李 埋單$1700 午去晚返

你試下用HX 包20kg 行李 包餐 買UO差唔多時間 同package 你就知UO加加埋埋就貴

其實袋返其它數字落去佢講個價錢度再除返開就會知道
一人包行李1200鬆啲

即係兩個人都係megasale價

咩airline

Hk express

西時間一定有

唔算西既

其實袋返其它數字落去佢講個價錢度再除返開就會知道
一人包行李包埋餐1200鬆啲

即係兩個人都係megasale價

點睇就真係見仁見智喇
想去大阪跨年
搭UO 出發前用咩apps/ 工具 Mon 住佢航班情況最好?
同埋有冇包UO flight delay 嘅保險?
唉, UO機票加加埋埋仲貴過因航
又冇得儲macropolo 同asia miles
買番因航算喇
搭UO 出發前用咩apps/ 工具 Mon 住佢航班情況最好?

包uo flight delay既保險就係唔好買uo, 買番其他航空公司

已買UO有得保都好貴?

包uo flight delay既保險就係唔好買uo, 買番其他航空公司

已買UO有得保都好貴?

重點唔係保險貴唔貴
係張cert上高寫乜野

不過UO入咗8月之後已經好咗好多
永安訂機票靠唔靠得住
三千飛歐洲心郁郁

Qatar成日都sale

Qatar而家買唔買得過

已買UO有得保都好貴?

重點唔係保險貴唔貴
係張cert上高寫乜野

不過UO入咗8月之後已經好咗好多

咩叫入左8月好左好多?
御堂筋線幾時拉長去箕面
御堂筋線幾時拉長去箕面

錯post
御堂筋線幾時拉長去箕面

錯post

想知你原本post去邊個post
御堂筋線幾時拉長去箕面

錯post

想知你原本post去邊個post

https://lihkg.com/thread/351051/page/13
今日買左22-26/9
uo飛大阪, 包4星酒店4晚 total 223x 一位
酒店係RIHGA Royal Hotel Osaka
永安訂機票靠唔靠得住
三千飛歐洲心郁郁

同問 想買出年正三月飛歐洲 有咩推介
永安訂機票靠唔靠得住
三千飛歐洲心郁郁

同問 想買出年正三月飛歐洲 有咩推介
UO ONLINE CHECKIN唔到

btw而家uo係咪部分機張椅已經無得挨後
UO ONLINE CHECKIN唔到

btw而家uo係咪部分機張椅已經無得挨後

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞